Obavijest Crvenog križa Labin: Doniranje zimske odjeće i obuće

Obavijest Crvenog križa Labin: Doniranje zimske odjeće i obuće

12.1.2017. // Crveni križ Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na upit Hrvatskog Crvenog križa o stanju naših zaliha zimske odjeće i obuće, ali i upite naših zabrinutih sugrađana o istome, obavještavamo javnost da će GDCK Labin za sve koji žele donirati zimsku odjeću i obuću to moći učiniti ove subote, 14. siječnja, od 9 do 12 sati u skladištu GDCK Labin, na adresi Katuri 17 (u suterenu "poduzetničkog inkubatora").

Iako pojačanih upita zbog niskih temperatura nije bilo, zalihe za potrebe našeg humanitarno-socijalnog programa trenutno su smanjene.

Sve koji žele donirati odjeću i obuću, molimo da obrate pozornost da donirana odjeća bude čista i neoštećena, tj. odmah i nosiva. Najtraženiji su muški i ženski skafanderi, topla muška odjeća, trenirke i odjeća velikih brojeva. Od obuće, nedostaje nam topla i sportska obuća, muška i ženska.

Ujedno, koristimo priliku da podsjetimo da rabljenu odjeću i obuću inače zaprimamo utorkom, tijekom radnog vremena (od 8 do 16 sati), te da je optimalno darivati odjeću i obuću koja je trenutno sezonska, i pogodna za svakodnevne prilike.

Osim takvih donacija, uvijek primamo donacije u hrani i higijenskim potrepštinama, a prema potrebi i mogućnostima posredujemo i u donaciji kućanskih aparata i namještaja.

Zahvaljujemo svima!

 

 

donacija crveni križ labin zimska odjeća