Novo ustrojstvo labinske gradske uprave

Novo ustrojstvo labinske gradske uprave

25.11.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Odlukom vijećnika labinska gradska uprava ima novo ustrojstvo. Vijećnici su naime na sinoćnjoj sjednici s dva suzdržana glasa, vijećnika SDP-a Željka Ernečića i Jasmine Gruičić, prihvatili Odluku o ustrojstvu gradske uprave kojom je ukinut Odjel za društvene djelatnosti, a poslovi iz njegova djelokruga prebačeni su u druge odjele, a ukinut je i Ured grada, koji sada postaje Upravi odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća, a koji će imati i Odsjek za gospodarstvo i EU fondove.

 

Dosadašnji Upravi odjel za proračun i financije mijenja ime u Upravni odjel za proračun, financije i društvene djelatnosti.

Odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća obavljat će i poslove vezane uz kulturu i kulturne manifestacije, poslove vezane za informiranje i promidžbu, dok će Odsjek za gospodarstvo i EU fondove obavljati poslove sudjelovanja u procesu strateškog planiranja ekonomskog razvoja, pripremat će i nadgledati provođenje razvojnih projekata, održavati kontakte i pružati podršku lokalnoj poslovnoj zajednici, a prihvaćanjem amandmana vijećnika Ulike Silvana Vlačića vodit će i koordinaciju s javnim poduzećima.

 

 

gradska uprava grad labin labin ustrojstvo demetlika gradsko vijeće