[Novi natječaji] Prijavite se i povucite sredstva iz EU fondova!

[Novi natječaji] Prijavite se i povucite sredstva iz EU fondova!

30.10.2014. // T - portal // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Donosimo vam pregled najaktualnijih natječaja iz fondova EU-a za područje Republike Hrvatske, regije i Europske unije! Trenutno su otvoreni natječaji za mlade poduzetnike, inovacije u IKT sektoru, studente, stručnjake u audiovizualnom sektoru i mnoge drug.

Ističemo najavljene natječaje u području obnovljivih izvora energije, biogospodarenja otpadom te prerade i modernizacije poljoprivrednih proizvoda! Klikom na poveznicu provjerite možete li se prijaviti i kolika sredstva EU-a možete dobiti!

Erasmus za mlade poduzetnike — poziv na nadmetanje za potporni ured

Ovim natječajem želi se izabrati potporni ured koji će koordinirati i pružati podršku aktivnostima europskim organizacijama i partnerstvima programa Erasmus za mlade poduzetnike. Riječ je o prekograničnom programu razmjene za mlade poduzetnike koji im daje priliku da uče od iskusnih malih poduzetnika u ostalim europskim državama te omogućava da steknu vještine potrebne za vođenje malog poduzeća... Pogledajte ovaj natječaj klikom na link!

Horizon 2020 – Informacijske i komunikacijske tehnologije

Internet i web ključni su za inovativnost i kreativnost u cijeloj ekonomiji i društvu. Ovaj natječaj financira projekte u sklopu programa Unije Obzor 2020 za poboljšanje istraživačke politike podataka kako bi se olakšao pristup, ponovno koristio i očuvao istraživanja podataka... Za više informacija o natječaju kliknite ovdje!

Erasmus+ – Poziv na podnošenje prijedloga za 2015.

Ovim natječajem želi se pozvati sva javna i privatna tijela koja djeluju u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta… Proučite ovaj natječaj klikom na link!

Kreativna Europa – MEDIA – europska mreža stručnjaka u audiovizualnom sektoru

Ovaj natječaj otvoren je kako bi se uspostavila mreža stručnjaka koji će na jasan i konkretan način savjetovati građane na području javno-političkih tema izvan EU-a… Više informacija na poveznici!

Potpora projektima za sprečavanje i suzbijanje rasizma, ksenofobije, homofobije i drugih oblika netolerancije

Natječaj će sufinancirati transnacionalne projekte koji su u skladu s ciljevima Programa REC u sprečavanju i suzbijanju rasizma, ksenofobije, homofobije i drugih oblika netolerancije. Financirat će se projekti najbolje prakse za prevenciju i borbu protiv rasizma, ksenofobije, homofobije i drugih oblika netolerancije te praćenje i izvještavanje o zločinu iz mržnje i govora mržnje na internetu... Kliknite za više informacija!

Podsjećamo na najavljene natječaje iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj!

EAFRD – Mjera 4 – ulaganja u fizičku imovinu (podmjere 4.1. i 4.2.)

Natječaji iz EAFRD-a čekaju se već neko vrijeme jer će se davati potpore za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva. Financirat će se restrukturiranje, modernizacija, prerada, razvoj i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava, prerada hrane, korištenje obnovljivih izvora energije, izgradnja objekata za proizvodnju energije , biogospodarenje otpadom… Više o najavljenim natječajima pročitajte na poveznici!

Ukoliko vam je potrebna konzultantska pomoć pri pripremi i pregledu vaših projektnih prijedloga, obratite nam se na info@eu-projekti.com.

Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje

 

 

eu fondovi novac natječaji eu