Novi način naplate parkiranja na Titovom trgu i Trgu labinskih rudara

Novi način naplate parkiranja na Titovom trgu i Trgu labinskih rudara

6.2.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika donio je 14. siječnja 2013. godine Odluku o izmjeni Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata u Gradu Labinu. Ovom izmjenom mijenja se način naplate parkiranja na području Grada Labina na lokacijama Titovog trga u Starom gradu i Trgu labinskih rudara u Podlabinu.

 

Naime, stupanjem na snagu ove Odluke, njenom objavom u "Službenim novinama Grada Labina" naplata parkiranja na Trgu labinskih rudara vršiti će se u razdoblju od 1. travnja o 30. rujna svakodnevno od 7,00 do 14,00 sati, za razliku od dosadašnje Odluke kojom je bila propisana naplata parkiranja tijekom čitave godine u istom vremenu.

 

Na Titovom trgu naplata će vršiti svakodnevno od 1. travnja do 30. rujna u vremenu od 8,00 do 20,00 sati, a u razdoblju od 1. listopada do 31. ožujka od 08,00 do 16,00 sati, ali ne i subotom i nedjeljom. 

 

ODLUKA o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima 2012.pdf92.07 KB
ODLUKA o izmjeni Odluke o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata u Gradu Labinu.pdf61.38 K

parking parkiralište trg labinskih rudara titov trg