Nova glazbena poslastica stiže na Rabac Open Air

Nova glazbena poslastica stiže na Rabac Open Air

18.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Drugi Rabac Open Air Festival i prvi Sundance Tribute festival ovog petka u Sundance Beach Club dovode The Beatles Tribute Band. Nakon prošlotjednog otvorenja uz Amy Winehouse Tribute Band, ovog petka će sve generacije imati priliku uživati u hitovima poput 'Here comes the Sun', 'All You Need Is Love', 'With a Little Help from My Friends', 'Yellow Submarine' i brojnim drugima. Ulaz je besplatan, a pozvani su svi domaći i strani gosti željni dobre zabave.


No već je poznato da se Rabac Open Air pobrinuo za sve generacije i ukuse i za posjetitelje pripremio bogat program, od filmskih projekcija, cirkuskih predstava do zabavno-edukativnih programa, glazbe na svakom koraku i vrhunskih koncerata.


 


U parku između rabačkog hotela Valamar Sanfior Hotel & Casa i Lungomara, a u sklopu programa Open Air Cinema posjetitelji večeras mogu uživati u projekciji popularnog animiranog filma The Lion King koji će zasigurno razveseliti najmlađe, a već u petak će se na istom mjestu prikazati nešto noviji Disneyjev klasik Tangled.Ljubitelji glazbe i večeras duž rabačke šetnice mogu uživati u glazbi vrhunskih domaćih glazbenika i kantautora. Na Rabac Rivi će tako svirati Tri kralja, ispod restorana Capitano Sunrise Duo, ispod La Pentole Side Effects, a na lokaciji Movie Lounge Bara Summertime Acoustic Trio.Također, sutra počinje i četvrto izdanje festivala dokumentarnog filma u sklopu Labin Art Republike, Shpeena DOX. Radi se, naime, o festivalu  pokrenutom 2015. godine na inicijativu mladih volontera filmaša i filmofila u želji da Labin dobije ljetno kino s naglaskom na projekcije dokumentarnih filmova. Festival je međunarodnog karaktera, namijenjen je prvenstveno mladima, no naravno svi su dobrodošli. Shpeena DOX počinje sutra, a završava u subotu i održava se u starogradskoj jezgri grada Labina.


 


Vodeća turistička kompanija Valamar Riviera, u suradnji sa sponzorima domaćinima Gradom Labinom i Turističkom zajednicom Labin–Rabac te tvrtkom MPG, organizatorom festivala, ponovno se potrudila stvoriti kvalitetan program namijenjen svim generacijama tijekom cijeloga ljeta.


 


Sve informacije i novosti o Rabac Open Air festivalu mogu se pronaći na www.rabacopenair.com te na službenoj Facebook stranici festivala i Instagramu.

rabac koncert the beatles tribute band valamar