Nogomet:NK Rudar minimalno poražen, NK Raša 1938 izgubila vrh, NK Jedinstvo omladinac pobijedio kod kuće

Nogomet:NK Rudar minimalno poražen, NK Raša 1938 izgubila vrh, NK Jedinstvo omladinac  pobijedio kod kuće

9.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

IV HNL ZAPAD/SV.NEDJELJA/NK Jedinstvo Omladinac-NK Krk 2:1 (1:1)
Na mjesnom stadionu u Svetoj Nedjelji pred nešto više od stotinjak promrzlih gledatelja, u susretu dvanaestog kola Četvrte hrvatske nogometne lige u kojem su se sastali domaće Jedinstvo Omladinac i momčad Krka sa otoka Krk slavili su sasvim zasluženo domaći nogometaši sa 2:1. Igralo se na dobro pripremljenom ali terenu natopljenom vodom. Nakon prvog dijela rezultat je neriješen, 1:1 a domaći su u nastavku ipak sretno došli do gola odluke. Postigao ga je Tonči Miletić, nakon nekoliko neiskorištenih prigoda domaćih napadača.

Više na LabinSport

III HNL ZAPAD:VRBOVEC Vrbovec-Rudar (Labin) 1:0

Minimalni poraz 1:0  i dostojan otpor Rudara u srazu s favoriziranom momčadi Vrboveca, na njihovom terenu. Prvi poraz Rudeša u Poreču nakon kojeg su Zagrepčanima bodovno primakli već spomenuti Vrbovec na četvrtom i Jadran na trećem mjestu a drugoplasirano Lučko, uvjerljivom pobjedom nad Medulinom 1921., stiglo je na samo bod zaostatka. Vrijedna pobjeda HAŠK-a nad Samoborom od 3:2  i Grobničana nad Orijentom sa 2:0 učvrstile su ove dvije momčadi u sredini ljestvice a poraženi dvojac ostavile na začelju.

ŽNL – REZULTATI: NOVIGRAD: Novigrad-Raša 1938. (Raša) 2:1

Susreti devetog kola u županisjkim ligama odigrani su uglavnom po oblačnom vremenu na terenima koji su bili dosta namočeni zbog kiše koja je prethodnih dana dosta padala. Poput kiše bilo je dosta i golova, u Prvoj ligi ih je bilo dvadeset osam, u Drugoj ligi nešto manje, samo trinaest dok su se u Trećoj ligi mreže tresle četrnaest puta u tri susreta manje od prethodne dvije lige.

Više na  LabinSportu

 

 

 

 

NK Rudar NK Jedinstvo Omladinac NK Raša 1938 NK Potpićan sport nogomet