Nogometaši pulskog prvoligaša iz Labina skrivili prometnu nesreću u Vodnjanu

Nogometaši pulskog prvoligaša iz Labina skrivili prometnu nesreću u Vodnjanu

22.10.2010. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 15 sati dogodila u Ulici 1. maj u Vodnjanu lakše su ozlijeđeni nogometaši Istre 1961 Goran Barišić i Andrej Prskalo.

Prema podacima iz OKC-a PU istarske nesreću je izazvao Goran Barišić (policija je dala samo inicijale) za volanom  toyote, vozeći iz Pule u Rovinj, kamo su nogometaši išli na trening. Toyota je zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju nakon raskrižja s ulicom San Rocco izletjela udesno i udarila u stablo, a zatim se odbila u seat toledo kojim je iz suprotnog smjera dolazio D. J. (23). Nakon sudara sa seatom toyota je udarila i biciklista A. B. (39) koji se kretao u smjeru Rovinja.

Kako je izvijestila policija, svi sudionici nesreće lakše su ozlijeđeni. Zbog sudara je cesta bila zatvorena od 15.25 do 16.30 sati, a promet se odvijao kroz grad Vodnjan.

Premda je prizor na mjestu nesreće bio strašan na hitnoj medicinskoj pomoći je ustanovljeno da Barišić i Prskalo, osim jakih udaraca, nagnječenja i ogrebotina, nisu pretrpjeli nikakve unutarnje povrede. Iz predostrožnosti će Barišić nekoliko dana biti zadržan u bolnici na dodatnim pretragama, dok je Prskalo pušten kući. (S. PERŠIĆ, snimila A. TOŠIĆ)

 

Kako auto izgleda još smo i dobro prošli

 

andrej prskalo goran barišić prometna nesreća promet nesreća