LC Live

Nogomet: Opatija slavila u Labinu visokom pobjedom

Nogomet: Opatija slavila u Labinu visokom pobjedom

8.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nije dobro. Više od konačnog rezultata zabrinjava psihološko stanje momčadi u trenutku primanja drugog pogotka. Naime, 77 minura naši „kovari“ bili su ''al pari'' sa Opatijcima, a onda nestali sa travnjaka i dobili tri gola u 13 minuta.

 

U 13. minuti poveli su Opatijci nakon što je munjeviti Toni Rudan uposlio Vrdoljaka koji iz blizine pogađa za 0:1. Gosti, zadovoljni vodstvo, se blago povlače, a naši nogometaši dvaput prijete, oba puta su Juričićevi udarci otišli pokraj gola. U 67. minuti Mehić je u odličnoj prigodi, ali ne završava akciju sukladno željama domaćih simpatizera. A nakon toga slijedi završnica utakmice u kojoj su domaći nogometaši djelovali konfuzno i statično, a dojam je i da ih je uzdrmao drugi pogodak nakon kojeg su tražili nedozvoljenu poziciju asistenta Rudana.

 

Ipak, bilo kako bilo, pobjeda gostiju je zaslužena, a Šumberčevi momci moraju se sada okrenuti lošinjskom gostovanju koje je na rasporedu već u subotu s početkom u 14:30 kako bi naši nogometaši stigli na trajekt za povratak.

 

LABIN

Gledatelja 100

Suci: Branko Vučinić – Zoran Janković i Robert Barbić

 

                               RUDAR – OPATIJA 0:4 (0:1)

 

Strijelci: 0:1 Vrdoljak 13'', 0:2 Radomir 76'', 0:3 Radomir 83'', 0:4 Radomir 86''

Kartoni: Juričić, Barišić, Bojkić, Jašarević i Zahtila

 

RUDAR: Vozila, Mehić, Čudić (od 75. Miletić), Juričić, Barišić, Bojkić, Škopac, Alić (od 46. Stepčić), Matulja (od 58. Ruba), Kurtić, Jašarević

 

OPATIJA: Stjepić, Hasačić (od 46. Rudan J.), Brozović, Dunković, Matovina (od 61. Radomir), Šuker, Rudan T., Rukavina, Vrdoljak (od 46. Mance), Dadić, Erceg

 

NK Rudar

nk rudar poraz nogomet