NK Rudar u Pazinu do treće uzastopne pobjede

NK Rudar u Pazinu do treće uzastopne pobjede

21.11.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Istarski derbi u Pazinu pripao je nogometašima Rudara koji tako sada imaju tri pobjede zaredom i u odličnoj atmosferi dočekuju povijesnu utakmicu u slavonskom Oriovcu.

Pred Pazinjanima je jako neugodan period, imaju tri utakmice u narednih desetak dana, a samoizolacija im je uvelika spustila nivo fizičke spreme. Pazinjani su čak i bolje ušli u utakmicu i u prvih deset minuta imali su tri udarca, Pavat, Rabar i Rudela, ali nije to pronašlo put do gola. Nakon toga se igralo ravnopravno do 44. minute kada je “pao” nesvakidašnji gol.

Robert Dadić je dobio jednu loptu na lijevom boku i pomalo nerezonski “iz prve” dignuo preko obrane Pazinke, a lopta je prevarila nošena burom domaćeg vratara Denića i to je 1:0. U nastavku Pazinjani djeluju sve nemoćnije, a trener Matika napravio je i dvije rane izmjene.

Međutim, nije to donijelo ništa posebno, a u 69. minuti trener Pazinke zarađuje crveni karton zbog neprimjerenog ponašanja kojeg je “pojačao” i nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a “porciju” je dobio i povjerenik za suđenje Šime Vukić. Sedam minuta kasnije Ivan Golić krade jednu loptu gostima i “gura” u dubinu Ivana Macana koji zabija za konačnih 0:2. 


nk rudar nk pazinka pazin nogomet pobjeda ivan macan robert dadić