NK Rudar traži izuzeće sudačke trojke i skidanje kazne Bojkiću sa subotnje utakmice

NK Rudar traži  izuzeće sudačke trojke i skidanje kazne Bojkiću sa subotnje utakmice

26.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U Zelenicama su vrlo žurno reagirali na suđenje u Crikvenici. Nakon konzultacija s vodstvom momčadi, službenim predstavnikom Draganom Ćubelićem i trenerom Valdiem Šumbercom, predsjednik kluba Remzo Zalihić je uputio službeni dopis vodstvu MŽNL u kojem traži rigoroznu kaznu za suca današnje utakmice Davora Majnarića, kao i aboliciju za Sanela Bojkića kojeg je riječki arbitar okrivio da je okrutno s leđa udario suparničkog nogometaša, što nitko drugi na stadionu nije vidio.

 

Osim kazne za Majnarića, uz njegovo trajno izuzeće za utakmice Rudara Zalihić je isto zatražio i za njegovog pomoćnika Željka Pavlešića i Slavena Skendera. Osim današnju utakmicu Labinjani Pavlešiću, te Skenderu, „na dušu" stavljaju tendencioznu arbitražu u Lošinju. U svakom slučaju biti će zanimljivo vidjeti tko će iz svega ovog izvući deblji kraj, Sanel Bojkić ili suci.

 

Kad je u pitanju Davor Majnarić vrijedi istaknuti da je već odrađivao drakonsku kaznu zbog sličnog slučaja. Naime, u ožujku prošle godine, u Novigradu je, po mnogim, potpuno nepotrebno produžio utakmicu četiri minute, a onda u 95. dosudio nepostojeći penal za domaće koji je i tad samo on vidio. Mario Kustić, direktor Novalje i predsjednik NS-a Ličko-senjske županije, tom je prilikom za riječki SportCom izjavio: „Stid me je što sudjelujem u radu sustava u kojemu rade ovakvi ljudi. Takvima treba zabraniti da bilo što rade u nogometu."

 

 

NK Rudar

 

 

nk rudar nogomet remzo zalihić reagiranje