LC Live

NK Rudar obrambenim pogreškama do poraza u Lonji

NK Rudar obrambenim pogreškama do poraza u Lonji

14.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Naši nogometaši pobijedili su sami sebe jučer na hreljinskoj Lonji. Igralo se obostrano bezopasno, a domaći su zasluženo pobijedili, iako je većinu posla odradila naša obrana.

 

Prvo uzbuđenje, i to kao posljedica velike greške obrane Rudara, donijelo je i promjenu rezultata. Bojkić je nes(p)sretno vratio loptu prema Vozili, no prekratko, sve je pratio Ende i majstorski, s nekih 12 metara, prebacio gostujućeg vratara.

 

U 24. minuti prva prijetnja naših nogometaša, no Matulja traljavo šutira u izglednoj poziciji sa vrha šesnaesterca, malo iskosa s desne strane. Već u narednoj prijeti Škopac, ali njegov odmjeren udarac, sa 20-ak metara, odlazi zamalo pored gola.

 

Zadnju prigodu u prvom dijelu imali su domaći, „potegao“ je Petrović sa desetak metara, u zadnjoj minuti, malo iskosa s desne strane, Vozila loptu odbio gotovo na isto mjesto, ravno za nogu Čopa, čiji udarac također ide preko grede. Odluka o pobjedniku pada već u 10. minuti nastavka. Jedan ubačaj s desnog boka Vozila izbija na petercu, no na njegovu žalost ravno u Edisa Kurtića od kojeg se lopta, s nekih šest-sedam metara, odbija u “kovarsku” mrežu. U 60. Barišić u zadnji trenutak uklizava Žariću, a u 78. opasno s boka ubacuje Mehić, no lopta odlazi tik pored suprotne vratnice. Zadnja prijetnja na utakmici bio je pokušaj Jasprice s ruba šesnaesterca, ali je njegov volej, minutu prije kraja, okončao pored Vozilinog gola.

 

HRELJIN – Lonja

Gledatelja: 90

Suci: Goran Krneta (Umag), Davor Bogičević (Rijeka) i Nenad Dragović (Rijeka)

 

                 NK NAPRIJED – NK RUDAR 2:0 (1:0)

 

Strijelci: 1:0 Ende 11’, 2:0 Kurtić (ag) 55’

 

Naprijed: Grlj, Čop, Ende, Kružić, Savić, Radmanović (od 47. Dorčić), Merle, Jasprica, Petrović E. (od 75. Jović), Basara (od 84. Petrović A.), Žarić

 

Rudar: Vozila, Mehić, Čudić, Juričić (od 77. Božičević), Fejzić, Barišić, Bojkić, Dobrić (od 46. Jašarević), Škopac, Matulja (od 71. Miletić), Kurtić

nk rudar nogomet poraz