NK Rudar i proizvođač sportske opreme JakoSport potpisali sponzorski ugovor

NK Rudar i proizvođač sportske opreme JakoSport potpisali sponzorski ugovor

5.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

NK Rudar je 5. studenog potpisao sponzorski ugovor s proizvođačem sportske opreme Jakosport. Ugovorom koji stupana snagu 1. siječnja 2009. godine i trajat će tri godine NK Rudar se obavezao da će sve njegove selekcije, od prednatjecatelja do seniora, nositi isključivo opremu Jakosport, a Jakosport će zauzvrat sponzorirati cijenu opreme u visiniod 60 posto.

U ime NK Rudar ugovor je potpisao predsjednik kluba Ljubomir Buršić, a u ime Jakosporta Rafael Sušić, predstavnik ove renomirane njemačketvrtke u Hrvatskoj.

 

Jakosport je poslije Adidasa najzastupljenija sportska marka u njemačkoj Bundesligi, a od hrvatskih prvoligaških klubova njihove dresove nose nogometaši Šibenika, Zadra, Cibalije i Rijeke, te košarkaši Splita. Tvrtka ima sjedište u njemačkom Karlsruheu, asjedište hrvatskog predstavništva nalazi se u Kijevu. Jakosport uskoro planiraotvoriti predstavništvo i u Istri, a NK Rudar je prvi istarski klub koji ćenositi dresove ove marke.

 

Ljubomir Buršić je naglasio da suprvi kontakti NK Rudara i Jakosporta započeli prije nekoliko mjeseci napreporuku Branka Bubića iz NK Istre te da je za NK Rudar to dugoročno isplativa suradnja.

 

Potpisivanju ugovora prisustvovalisu i potpredsjednik kluba Jakov Modrušan, koji je uspostavio prve kontakte s Jakosportom, sportski direktor Ljubomir Vilić i Siniša Verbanac, tajnik Savezasportova Grada Labina, jer postoji ideja da svi labinski sportski klubovi ubuduće nose opremu Jakosport.

Izvor: LabinSport

NK Rudar Jakosport Ljubomir Buršić Siniša Verbanac Jakov Modrušan sponzorstvo ugovor Rafael Sušić