NK Rudar do uvjerljive pobjede, Juričić debitirao asistencijom

NK Rudar do uvjerljive pobjede, Juričić debitirao asistencijom

25.4.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara danas su zasluženo, u nešto kasnijem terminu, pobijedili momčad Krka koja je prije dolaska u Labin pobijedila u tri uzastopna susreta. Danas su prijetili tek povremeno, ali je Bulat bio miran, a dva su udarca “protutnjala” pored gola.

S druge strane, Rudar je imao nadmoć, u 50. minuti izveli su svoj deseti korner, ali nisu stvarali matne situacije. Peruško na predahu čini trostruku izmjenu te će ostati upamćen kao trener koji je prvi dao ozbiljnu prigodu mladom, 18-godišnjem Paolu Juričiću.

Ovaj mu je to vratio nakon šest minuta u igri, uposlio je Ivana Macana koji zabija za 1:0. Nakon toga Rudar uzima “zalet”, plete mrežu oko gola Krka, ali ne uspijeva matirati raspoloženog Mohorovića. Odluka je pala u 82. minuti kad krčka obrana reagira nesmotreno u blizini Macana koji se sjurio prema golu gostiju i poentirao za 2:0.

U posljednjoj minuti susreta Pino Kovačević postavlja konačnih 3:0 na lijepi ubačaj Roberta Dadića. Rudari su tako upisali drugu proljetnu pobjedu za potpuni mir i učvršćivanje pete pozicije na ljestvici.

nk rudar nk krk nogomet pobjeda paolo juričić ivan macan pino kovačević zoran peruško