NK Raša 1938 ispred Dinama i Rijeke na turniru veterana u povodu 70 godina svog postojanja

NK Raša  1938 ispred Dinama i Rijeke na turniru veterana u povodu 70 godina svog postojanja

5.6.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Večeras je u Raši, u povodu sedamdesete obljetnice utemeljenja lokalnog Nogometnog kluba „Raša 1938“ upriličen revijalni nogometni mini-turnir veterana. Na turniru su uz nogometaše domaćeg kluba nastupili i veterani NK Rijeka iz Rijeke i NK Dinamo iz Zagreba.

Iznenađujući pobjednik turnira postali su veterani domaće Raše 1938, koji su najprije svladali Dinamo s 1:0 a zatim remizirali s Rijekom 1:1. Riječani su drugi jer su nakon 0:0 u regularnom tijeku susreta, boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Zagrepčane s 3:2.

Za Riječane nastupili: Bjelanović, Uzelac, Horvat, Ivančić, Čačić, Hrstić, Ružić, Mladenović,Čizmarević, Šumberac, Paliska, Alilović, Bokolić i Janko.

Boje zagrebačkog Dinama branili su: Hadžić E., Gašpar, Tuta, Hadžić I.,Arnautović, Matić, Kasalo, Papić, Deželić, Poljak, Vabec, Lušić, Papić, Deverić i Bračun.

 

KASALO SPRIJEČIO DINAMOVCE DA ODU NA DOMJENAK

Organizator turnira je nakon susreta, u Trgetu, za sve sudionike organizirao prigodni domjenak-večeru. Svi su se odazvali osim nogometaša zagrebačkog Dinama koje je u tome spriječio, inače po incidentima poznati im član, Vlado Kasalo, koji navodno noćas u Zagrebu ima neodloživih obveza.
 

Dinamo Rijeka Turnir veterana NK Raša 1938 veterani obljetnica