Nin-O-reX Guest Mix On Frisky Radio

Nin-O-reX Guest Mix On Frisky Radio

25.10.2007. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Dakle, dj Nin-O-reX gostovao je prošlog tjedna u "ultramegasvjetski" poznatoj emisiji "Balkan Connection". Toga je dana emisiju posjetilo preko 1500 slušatelja i zaljubljenika u elektronsku glazbu. Njegov mix iz te emisije kao i druge promotivne materijale možete naći na forumu labin.com!

 

"Trebao je dugi niz godina rada i odricanja kako bi se netko iz regije približio nebu elektronske glazbe po pitanju internet radio emisija, to je uspjelo DJ-ima i producentima iz Srbije, Ogiju Gee Cashu & Synchronizedu. Naime, dotični trojac je postao jedini rezident na dvije najveće svjetske internet radio stanice Proton i Frisky, i time dokazali svoju neospornu kvalitetu. S obzirom da house glazba i kao način života spaja ljude i širi kult modernog i alternativnog, nameće se samo jedno: promocija scene koja se veoma dugo i u Hrvatskoj i Srbiji nalazi u velikom zaostatku za svijetom. Upravo kroz radio emisije 'Balkan Connection' na Protonu (svake četvrte nedjelje u mjesecu s početkom u 22h) i 'Madness' na Friskyju (svake treće srijede u mjesecu s početkom u 18h) pruža se prilika svim onim neafirmiranim DJ-ima i producentima da pokažu šta znaju.
Najveće razloge uspavanosti naše regije možemo naći u ne angažiranosti i manjku ambicija mladih DJ-a kako bi se počeli ozbiljnije baviti produkcijom i time promovirali sebe i scenu ovog dijela Europe na način na koji bi to trebalo. Da je lako uspjeti, i nije, ali Ogi Gee Cash & Synchronized žele kroz multietnčki primjer pokazati da se naporan rad i te kako isplati. Želja je da se kroz etiketu ‘Balkan Connection’ i istoimenu emisiju na Protonu i 'Madness' na Friskyju otvore vrata u svijet svima onima koji bi to željeli i koji imaju strast prema ovoj vrsti kulture.!

 

Izvor: dark_sign by jacbri.com