Nezavisni zajedno - predstavljanje kandidata - nositelj liste

Nezavisni zajedno - predstavljanje kandidata - nositelj liste

13.5.2017. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Politika

Mi želimo da se prekine jednoumlje koje je u Labinu vladalo više od 25 godina.
Želimo u vijeće vratiti slobodu govora i izražavanja, bez straha od ''''kazne nadređenih''''. 
Želimo gradskom vijeću vratiti ulogu koja mu je zakonom dana.

Našim NEkandidiranjem za gradonačelnika, ukazujemo na važnost vijeća koje u Labinu već  više od 20-ak godina nema svoju ulogu, i zbog čega vi sve vijećnike ''''bacate u isti koš''''. Našom kandidaturom za gradonačelnika, postojao bi rizik ''''ponavljanja prošlosti''''.
Biti spreman za promjene, znači riskirati sa svojim ulozima i otvoreno obrazložiti svoje namjere.

Odluka je na Vama, ne dozvolite da vam drugi pišu ''''budućnost'''' !

NEZAVISNI VIJEĆNICI STVARAJU NEZAVISNO VIJEĆE.
NAŠA VEĆINA U VIJEĆU PREDSTAVLJA UČINKOVIT KOREKTIV RADA GRADONAČELNIKA.
 
 
SILVANO VLAČIĆ, nositelj nezavisne liste

Poduzetništvo je ono čime se Silvano Vlačić bavi od najranije mladosti. Počeo je kao partner pok. Gracijana Kokota, vlasnika prve privatne tiskare na Labinštini, s kojim je tijekom dijela 70-tih, 80-tih i 90-tih dijelio i većinu drugih poslovnih projekata. 
Aktivno se uključuje u poduzetništvo sredinom 80-ih godina, nakon što je 16 godina radio u turizmu i to razne poslove, od rada u kuhinji, nosača prtljage, recepcionara, turističkog vodiča i turističkog predstavnika za nekoliko engleskih turoperatora. Zadnjih 8 godina  u turizmu, proveo je na radu za ondašnjeg najvećeg turoperatora Thomson Holidays iz Velike Britanije.
Iskustvo rada u stranoj kompaniji i višekratno poslovno usavršavanje u Londonu Vlačić je prenio na svoje suradnike u tiskari Texprint, kao i sve buduće njihove projekte, a pokretanjem privatnog poduzetništva u bivšoj državi Silvano Vlačić je zajedno sa svojim partnerom 1989. godine osnovao društvo Hera d.o.o., prvo privatno društvo na Labinštini. U tom poduzeću svoje su prve poslovne korake napravili i neki danas uspješni labinski poduzetnici.
Idućih godina Vlačić je sa svojim suradnicima bio začetnik mnogih poslovnih pothvata na ovom području. Bili su prvi privatni poduzetnici na Labinštini koji su zapošljavali više od 120 djelatnika. Osnovali su dioničko društvo Hera Gold d.d. koje je bilo jedno od prvih privatnih holding društva u Hrvatskoj. OMV-ov benzinski servis u Labinu, koji je izgrađen u suradnji sa tvrtkom Hena d.o.o. u vlasništvu Silvana Vlačića prvi je OMV-ov benzinski servis u Hrvatskoj.
Sa svojim timom je pokrenuo i modernizirao  kamenolom u Šumberu, koji danas uspješno posluje u sklopu kompanije Holcim-Lafarge. U planu je bila izgradnja  nautičke  marine u Rapcu, ali nažalost vlast Grada Labina nije uvidjela važnost tog projekta za razvitak Labinštine, te projekt nije realiziran.
Sada se aktivno bavi ulaganjem u turizam i u proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora. Osim bavljenjem svojim privatnim poduzećima, više od 25 godina aktivno sudjeluje u radu Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), gdje je posljednjih 18 godina jedan od potpredsjednika Udruge malih i srednjih poduzetnika Hrvatske.
Silvano Vlačić je rođen 30. svibnja 1953. godine, diplomirao je na Višoj ekonomskoj školi u Rijeci. Sa suprugom Dorinom živi u Labinu.
 
 
MLADEN BASTIJANIĆ: ''''Iako nisam formalno na listi ja sam i dalje čvrsto uz listu Nezavisni Zajedno, aktivno sudjelujem u kampanji, a članovi moje nekadašnje liste dio su zajedničke liste. Stoga pozivam svoje birače i simpatizere da na izborima zaokruže listu BROJ 5, nositelja SILVANA VLAČIĆA. Izabrani vijećnici s naše liste u Gradskom vijeću će zastupati  sve ono za što sam se borio i za što se borim i zalažem svih ovih godina“

Hvala vam na ukazanom povjerenju i podršci za kandidaturu !
Neka bude sve za 5 !

labin grad labin kandidati nezavisni zajedno izbori 2017 lokalni izbori