Neno Belan & Fiumensi otvaraju glazbeni program festivala života Rabac Open Air

Neno Belan & Fiumensi otvaraju glazbeni program festivala života Rabac Open Air

4.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Velikim koncertom u petak 7. srpnja u The Beat Beach Clubu Neno Belan & Fiumensi otvaraju festival Rabac Open Air koji će trajati sve do 31. kolovoza. Jedan od naših najangažiranijih izvođača, autor brojnih hitova koji hrvatskom glazbenom scenom vlada već tri desetljeća, besplatnim će koncertom službeno otvoriti prvi festival života u Rapcu koji na gradske plaže i ulice donosi vrhunsku zabavu i raznoliki sadržaj za sve generacije.

„Volim biti dio ovakvih projekata i izuzetno mi je drago da zajedno sa svojim dečkima iz Fiumensa otvaram festival života. Ja mogu garantirati odličnu svirku, a od svih koji dođu očekujemo da se odlično zabave", izjavio je uoči koncerta Neno Belan.

Nakon uspješnog Poreč Open Aira, najsadržajnijeg domaćeg festivala koji je posjetilo više od 50 000 domaćih i inozemnih gostiju, mnogobrojni će izvođači na ulicama Rapca posjetiteljima pružiti vrhunsku ljetnu zabavu.

Šarolik program Rabac Open Aira podijeljen je u četiri programske cjeline, a održavat će se na brojnim lokacijama. Tijekom srpnja i kolovoza srijeda je rezervirana za Street Music program koji okuplja brojne domaće i inozemne glazbenike čije će melodije urbanog rocka i sanjivog jazza preplaviti brojne lokacije - od omiljene šetnice Lungomare do popularnih ugostiteljskih objekata.

 

Program Street Performance na ulice Rapca utorkom donosi Circus in the city - brojni žongleri, gutači vatre, hodači na štulama i mnogi drugi zabavljat će prolaznike i turiste na omiljenoj šetnici uz more. Zainteresirani posjetitelji moći će uživati i u atraktivnom Cabaret showu na ljetnoj pozornici kod svjetionika ispod hotela Valamar Sanfior dok je za najmlađe rezerviran interaktivni program Bal Princeza tijekom kojeg će svaku nedjelju mališani moći upoznati princa i princezu, slikati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova te sudjelovati u plesnoj radionici i maloj školi mačevanja. Program Cinema and Theatre tijekom tri subote donosi iznimno popularnu scensko-edukativnu atrakciju Istra Inspirit, koja će duž šetnice Lungomare i uz svjetionik kod ljetne pozornice ispričati uzbudljivu gusarsku priču i oduševiti atraktivnim tzv. fireshow performansom. Open Air Cinema svim ljubiteljima filma na bazenu Case Valamar Sanfior i na bazenu Oliva u sklopu Maslinica Resorta u kinu pod zvijezdama donosi besplatne filmske projekcije različitih žanrova.

 

Program Special Events na festival donosi Noć uličnih zabavljača (16. 7.), a posjetitelji će moći uživati i u nizu događanja u okviru partnerske suradnje s Labin Art Republikom (od 1. 7. do 31. 8.) čiji je cilj približavanje raznovrsnog programa Labin Art Republike svim posjetiteljima festivala. Rabac Open Air završava besplatnim koncertom grupe Elemental u Sundance Clubu u Valamar Girandella Resortu.

neno bela fiumensi koncert rabac rabac open air festival