Natjecanja u sklopu projekta `Boćajmo u školi` i u Labinu i Čepiću

Natjecanja u sklopu projekta `Boćajmo u školi` i u Labinu i Čepiću

15.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon uvodnog ovogodišnjeg natjecanja održanog u Kanfanaru, serija IBS-ovih natjecanja za učenice i učenike nižih razreda osnovnih škola pod nazivom Boćajmo u školi nastavlja se ovoga tjedna, od utorka 16. do četvrtka 18. svibnja 2017. godine sa čak četiri natjecanja, u Valturi, Labinu, Čepiću i Buzetu.

 

U Valturi će se na mjesnom boćalištu u utorak, 16. svibnja 2017. godine uz potporu valturskog boćarskog kluba u vremenu od 9 do 10.30 sati natjecati učenici Područne škole Valtura, Osnovne škole Šijana Pula.

 

Dva su natjecanja na programu u srijedu, 17. svibnja 2017., u Labinu na gradskom boćalištu od 8 do 9.30 sati, te u Čepiću od 10.30 do 12 sati, a natjecati će se učenici osnovnih škola Matija Vlačića Labin i Ivan Goran Kovačić Čepić.

 

U Buzetu će se na boćalištu Sun sport u četvrtak 18. svibnja od 10.30 do 12 sati natjecati učenici Osnovne škole Vazmoslav Gržalja Buzet.

 

Najuspješniji na navedenim natjecanjima biti će nagrađeni prigodnim nagradama, a svi učesnici i prigodnim majicama. Po dvoje najboljih učenica i učenika sa svakog kvalifikacijskog natjecanja steći će pravo nastupa na finalnom natjecanju sezone.

 

Po dvoje najboljih učenica i učenika s finalnog natjecanja steći će pravo besplatnog boravka u tradicionalnom jednotjednom kampu IBS-a za mlade koji će se u kolovozu održati u Poreču. (IBS)

 

ibs sport boćanje boćajmo u školi čepić