Natječaj za gradske stipendije otvoren do ponedjeljka

Natječaj za gradske stipendije otvoren do ponedjeljka

16.10.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Srednjoškolci i studenti s prebivalištem na području grada Labina imaju još nekoliko dana da se prijave na gradski natječaj za stipendije u školskoj i studijskoj 2019./2020. godini, ukoliko već nisu poslali ili predali natječajnu dokumentaciju. Ove godine Grad Labin dodjeljuje 37 novih stipendija, u visini od 550,00 kn mjesečno za srednjoškolce do 750,00 kn mjesečno za studente, a još veći je naglasak stavljen na stipendiranje deficitarnih školskih i fakultetskih programa. Naravno, dosadašnji stipendisti, ukoliko su zadržali status redovnih studenata ili učenika, nastavljaju dobivati ugovorene gradske stipendije, dok je za nove stipendije na adresu Grada do jučerašnjeg dana pristiglo tridesetak prijava.

Podsjetimo, i ove godine Grad Labin ponovo je među gradovima koji izdvajaju najveće proračunske iznose za stipendiranje, a u gradskom proračunu za mlade i uspješne Labinjane rezervirano je milijun kuna.

Prijave na ovaj Natječaj podnose se na adresu Grad Labin, Titov trg 11, 52220 Labin, na propisanom obrascu kojeg se može dobiti na istoj adresi u zgradi Grada Labina, u prizemlju i na Internet stranici Grada Labina www.labin.hr. Natječaj je otvoren do 21. listopada 2019. godine, a zakašnjele i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Cjelokupni tekst natječaja s pripadajućim obrascima preuzmite u privitku.

Pravilnik o stipendiranju učenika i studenata Grada Labina

natječaj stipendije učeničke stipendije grad labin