Nansi Tireli i Tulio Demetlika očekuju odgovorno ponašanje MOST-a

Nansi Tireli i Tulio Demetlika očekuju odgovorno ponašanje MOST-a

11.11.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Labinština od nedjelje ima dva saborska zastupnika. Drugi mandat je na koalicijskoj listi Hrvatska raste, koju je predvodio SDP, izborila  predsjednica Hrvatskih laburista Nansi Tireli, a po prvi put će u saborsku klupe sjesti labinski gradonačelnik Tulio Demetlika koji je ulazak u Sabor izborio kao treći na listi IDS-PGS-Lista za Rijeku.

Nansi Tireli u razgovor za naš radio ponajprije je zahvalila svim biračima koji su glasali za njihovu koaliciju: (ton – Nansi Tireli). O najvećem iznenađenju izbora MOST-u i očekivanjima o sastavljaju Vlade rekla je: (ton – Nansi Tireli 1). Iskreno vjerujem da im je bliža ova lijeva koalicija, nego što im je to desna: (ton – Nansi Tireli 2).  

Biračima se zahvaljuje i Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika). On očekuje da se što prije: (ton – Tulio Demetlika 1). O tome kome će se prikloniti MOST Demetlika veli: (ton – Tulio Demetlika 2). A na naše pitanje hoće li pored funkcije saborskog zastupnika zadržati i funkciju gradonačelnika Tulio Demetlika je rekao: (ton – Tulio Demetlika 3).

 

 

tulio demetlika nansi tireli politika izbori izbori 2015 most sabor