Najmlađe kadetkinje Brovinja zlatne, kadeti srebrni na prvenstvu Istre u stolnom tenisu

Najmlađe kadetkinje Brovinja zlatne, kadeti srebrni na prvenstvu Istre u stolnom tenisu

28.5.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U Puli je u subotu, 26. svibnja 2012. održano posljednje županijsko natjecanje za sezonu 2011./2012. Natjecali su se najmlađi kadeti i najmlađe kadetkinje te kadeti i kadetkinje. Najmlađe stolnotenisačice Brovinja u sastavu Topčagić Emili, Alić Sabina i Stipić Matea osvojile su prvo mjesto dok su njihovi stariji suigrači Jurišić Dario, Topčagić Axel i Smoković Antonio  u kadetskoj konkurenciji bili drugi.

U konkurenciji najmlađih kadetkinja bilo je pet ekipa, a Brovinjarke su redom pobijedile Arenu Ferro 3 : 1, Pulu 3 : 0, Poreč 3 : 2 i Sv. Lovreč 3 : 1. Drugo mjesto osvojile su djevojčice Arene Ferro koje su imale dvije pobjede i dva poraza kao i trećeplasirani GSTK Poreč i četvrtoplasirani Sv. Lovreč.
Do prvog mjesta Brovinje je predvodila Topčagić sa sedam pobjeda, Alić je pridodala tri pobjede uz dva poraza, a Stipić, kojoj je to bio prvi nastup na jednom turniru, dvije pobjede i dva poraza.

Kadeti Brovinja su u konkurenciji pet momčadi imali tri pobjede i jedan poraz te su se morali zadovoljiti drugim mjestom iza Pule. Pobijedili su Sv. Lovreč 3 : 0, Maestral 3 : 0 i Poreč 3 : 0 i tijesno izgubili od Pule 2 : 3.
Smoković je imao četiri pobjede, Jurišić uz četiri pobjede i jedan poraz, a Topčagić tri pobjede i dva poraza.

 

 

Najmlađi kadeti

 

1.

Sv. Lovreč

2.

Arena Ferro

3.

Pula

Poredak po kategorijama

  

 

 

Najmlađe kadetkinje

 

1.

Brovinje

2.

Arena Ferro

3.

Poreč

 

 

 

Kadetkinje

 

1.

Pula

2.

Sv. Lovreč

3.

Poreč

 

Kadeti

 

1.

Pula

2.

Brovinje

3.

Sv. Lovreč

 

 

 

 

 

Igor Dobrić

 

stk brovinje stolni tenis emili topčagić antonio smoković sabina alić matea stipić