Najavljena humanitarna lutrija Udruge žena „Mendula“ odgođena za Uskrs

Najavljena humanitarna lutrija Udruge žena „Mendula“ odgođena za Uskrs

21.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga žena Sv. Nedjelja „Mendula“ Nedešćina, kao organizator, te Grad Labin, TZ Grada Labina i LAG Istočna Istra  zbog aktualnih epidemioloških mjera odustaju od provedbe, sada već tradicionalne, humanitarne božićne lutrije koja se održavala kao dio programa „Božić u Labinu“ .

Naime, Udruga žena „Mendula“ pokrenula je 15.prosinca 2020. godine humanitarnu akciju pod nazivom „DJECI S LJUBAVLJU“ u svrhu prikupljanja humanitarne pomoći za naše najmlađe sugrađane s zahtjevnim potrebama, čije liječenje iziskuje dodatne troškove njihovim obiteljima.

Humanitarna akcija pokrenuta je u nadi da će se kao i u svim dosadašnjim humanitarnim akcijama odazvati  ljudi dobre volje, osobito u ovo blagdansko vrijeme darivanja te doprinijeti da i ova akcija bude uspješna. Međutim, procijenjeno je da bi održavanje humanitarne lutrije moglo utjecati na epidemiološku situaciju, te se ona odgađa za Uskrs.  

Mnogo je važnije da u ovom trenutku budemo odgovorni i za blagdane ostanemo u najužem krugu svojih bližnjih.

Pokloni za lutriju koji su do sada prikupljeni u svrhu prodaje, ostaju pohranjeni u LAG-u Istočna Istra i TZ Grada Labina do novog termina u proljeće.

Iz Udruge  „Mendula“ pozivaju sve sugrađane velikog srca da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću, podupru akciju uplatom na račun Posebne namjene koji  je za provođenje ove humanitarne akcije Udruga otvorila pri OTP banci d.d. Poslovnica Labin: IBAN HR28 2407 0001 5000 01278 7,   BIC/SWIFT OTPVHR2X s naznakom „DJECI S LJUBAVLJU“.

udruga žena mendula udruga mendula humanitarna akcija odgoda korona korona virus covid 19