[NAJAVA] Zimski praznici u Gradskoj knjižnici Labin

[NAJAVA] Zimski praznici u Gradskoj knjižnici Labin

14.2.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Gradska knjižnica Labin poziva osnovnoškolce na veselo druženje, čitanje, stvaranje i igranje tijekom zimskih praznika, od 20. do 25. veljače 2023.

Zanimljive aktivnosti odvijat će se u polivalentnoj dvorani Knjižnice te, po prvi puta, u Knjižničnom stacionaru u Rapcu.

Kreativne radionice u Knjižnici na rasporedu su 20., 21., 23. i 25. veljače od 10 do 11.30 pod stručnim vodstvom akademske umjetnice Katje Ćus.

U Knjižničnom stacionaru u Rapcu, na adresi Obala maršala Tita 15, radionice će se održavati 21. i 23. veljače od 17 do 19 sati pod stručnim vodstvom akademske umjetnice Nikol Načinović.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno te je, zbog ograničenog broja sudionika, potrebna prethodna prijava na broj telefona 852-257 ili osobno u Knjižnici.

Osim radionica, u suradnji Gradske knjižnice Labin i organizatora gaming turnira VISION PLUS iz Umaga prvi put u Labinu održat će se "FORTNITE ISTRIA CUP" za djecu od 6 do 13 godina.

U srijedu, 22. veljače od 11 do 14 sati u polivalentnoj dvorani Knjižnice svi ljubitelji Fortnite igre imat će priliku testirati svoje znanje i vještine uživo s ostalim zaljubljenicima u ovu igru te sudjelovati u kvalifikacijskom turniru u borbi za finale za playstation 5.

Prijave za gaming turnir su obavezne i podnose se isključivo online putem na:  https://www.vgwpula.com/fortnite-turnir (do popunjenja slobodnih mjesta).


Pridružite nam se na aktivnostima i provedite svoje slobodno vrijeme kreativno i zabavno u knjižnici!

Vidimo se u Knjižnici!

zimski praznici praznici gradska knjižnica labin