[NAJAVA] U subotu humanitarne rukometne utakmice `Borbom do uspjeha` za Virnu Fabeta

[NAJAVA] U subotu humanitarne rukometne utakmice `Borbom do uspjeha` za Virnu Fabeta

3.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

u subotu 4. studenog održati će se humanitarna akcija „Borbom do uspjeha" kojom se želi pomoći našoj labudici Virni Fabeta koja se već dugi niz godina bori sa zloćudnim karcinomom jajnika. Sav prihod od ulaznica biti će namjenjen za lječenje u inozemstvu (Aviano, Italjia).

U sklopu humanitarne akcije odigrati će se 3 utakmice. Prve su na redu labudice koje će u sklopu 2. HRL Zapad igrati protiv ŽRK Zaprešića. Zatim na red dolaze veteranke ŽRK Rudara protiv veteranki ŽRK Arene. Na kraju derbi 1. HRL Jug odigrati će RK Mladi Rudar i RK Hrvatski Dragovoljac.

Ulaznica vrijedi za sve tri utakmice.

 

Što se tiče samih utakmica, u 5 odigranih kola labudice imaju stopostotan učinak i 10 osvojenih bodova. Trenutno su samo zbog gol razlike na 2. mjestu iza RK Murvice. Subotnja utakmica može se okarakterizirat kao derbi kola u sklopu kojeg labudice igraju protiv ŽRK Zaprešića koji se nalazi na 3. mjestu lige s 2 boda manje od ŽRK Rudara. Jedini poraz nanjela im je upravo ekipa Murvice koja je na 1. mjestu lige.

Kovari imaju jednaki učinak i istu situaciju na tablici. Trenutno su zbog gol razlike na 2. mjestu s 10 osvojenih bodova koliko ima i prvoplasirana momčad lige RK Hrvatski Dragovoljac. U subotu, u sklopu 6. kola 1. HRL Jug, sastaju se upravo te dvije momčadi te će taj subotnji derbi odlučiti koja momčad preuzima vrh lige.

 

S obzirom na humanitarni karakter pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa da podrže labudice i kovare u osvajanju novih bodova te pomognu našoj labudici u svojoj borbi protiv zloćudne bolesti.

humanost humanitarno humanitarna utakmica virna fabeta rukomet