[Najava] U četvrtak ZUHRA Stand-up Show na Špini

[Najava] U četvrtak ZUHRA Stand-up Show na Špini

17.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Labin Art Republika svojoj će publici ovo ljeto pružiti još jednu priliku da se dobro zabave, nasmiju i opuste. Već tradicionalno potkraj kolovoza na «Špini» se održava večer stand-up komedije, a jedan od najboljih i najposjećenijih nastupa koje je Labin u posljednjih nekoliko godina imao prilike vidjeti svakako je bio onaj Zlatana Zuhrića Zuhre. Miljenik publike popet će se na daske kod «Špine» i ove godine, i to u četvrtak 20. kolovoza u 21:00 sat.

Hoće li se Zuhra pojaviti kao utjelovljenje tvrdoglavog Dalmatinca Aljoše iz «Večernje škole», u liku urnebesnog žigola s Kosova ili će se pak legendarni glumac, komičar i zabavljač predstaviti jednostavno kao on sam, gotovo je svejedno, pošto je dobra zabava i smijeh zajamčen gdje god i kako god se pojavio.

 

Kao i većina nastupa poznatih imena stand-up komedije sa «domaćeg terena» ili iz bliže okolice, i ovaj će obilovati lascivnim humorom te izrazima i aluzijama koje možda i nisu primjerene za najmlađu populaciju, tako da se preporuča da za vrijeme Zuhrinog nastupa klince ipak ostavite kući ili kod nekoga na čuvanju.

 

 

PR

 

 

zuhra lar labin art republika stan up show kod špine smijeh zabava