Najava: Rukometni dan 11. 6. 2011 - Bogat program povodom sklapanja suradnje između RU Mladi Rudar i Rukometne akademije Balić - Metličić

Najava: Rukometni dan 11. 6. 2011 - Bogat program povodom sklapanja suradnje između RU Mladi Rudar i Rukometne akademije Balić - Metličić

7.6.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

S velikom radošću najavljujemo sportski događaj koji će se održati u subotu 11. lipnja 2011. godine s početkom u 17:30 sati održat pod nazivom RWE rukometni dan.

Glavni motivi za održavanje ovakve manifestacije jesu svečano potpisivanje Ugovora o suradnji našeg kluba s Rukometnom akademijom Balić-Metličić, te proslava uspješnog završetka premijerne sezone u Prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi. Proslavu će uveličati mnoga znana rukometna imena koje će demonstrirati svoje rukometno znanje u programu koji će se odvijati kako slijedi :

17:00 - 18:00 utakmice rukometne škole Mladog rudara

18:00 - 18:45 utakmica veteranki ŽRK Rudara - ŽRK Zamet

19:00 - 19:45 utakmica veterana MRK Rudar - All Stary

20:00 - 21:15 utakmica seniora MRK Rudar - All Stars

Listu igrača koji će nastupiti šaljemo u prilogu i sigurno je da će gledatelji moći uživati u rukometnima majstorijama starijih asova i najboljih aktivnih igrača iz klubova regije koji se uspješno takmiče u Premijer i 1. HR ligi. Na kraju naglasimo da se očekuje i dolazak najboljeg igrača svijeta Ivana Balića.

Ovako velik događaj zahtjeva i veliku feštu. Tijekom i nakon događanja, na igralištu kraj dvorane i u holu dvorane biti će otvoreni šankovi s širokom ponudom hrane i pića po vrlo popularnim cijenama.

 

 

Cijena ulaznice je 20 kuna (ne vrijede godišnje ulaznice), ali je važno naglasiti da je ulaznica ujedno i bon za konzumaciju u vrijednosti od 20 kn, što zapravo znači da će svatko za kupljenu ulaznicu moći isprobati našu gastro ponudu i zabaviti se dugo u noć.

 

 

 

petar metličić rukometni dan ru mladi rudar ivano balić