[NAJAVA] Radionica "Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom" 7. studenog u Gradskoj knjižnici Labin

[NAJAVA] Radionica "Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom" 7. studenog u Gradskoj knjižnici Labin

19.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG „Istočna Istra“ u suradnji sa Gradom Labinom u srijedu 07. studenog 2018. godine organizira radionicu na temu “Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom“.
Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:30 sati.
Na ovoj radionici naučiti ćete kako da savladate alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.
Glavni cilj radionice je naučiti polaznike da pojednostave organizaciju i planiranje svojeg vremena, identificiraju i uklone kradljivce vremena, postave granice prema drugima u pogledu zahtjeva za njihovim vremenom, nauče bolje organizirati aktivnosti, razlikovati bitno od hitnog i rješavati više važnih zadataka tijekom dana te da tako poboljšaju izvršavanje svojih ciljeva.
Također, polaznici će naučiti kako prenijeti svoje zadatke i aktivnosti na druge koji ih mogu obaviti, ispravno postaviti ciljeve koje žele ostvariti te kako sve to implementirati u svakodnevni rad.

Radionicu će voditi Dario Zorić koji radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Lehigh University Alumni Association (LUAA).

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako bolje organizirati, planirati i upravljati svojim vremenom te svojim prioritetima.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do srijede 07. studenog 2018. godine do 15h.
Radionica je besplatna za sve sudionike.

upravljanje vremenom radionica dario zorić lag lag istočna istra