[NAJAVA] Ove subote 18. Atletska utrka Grada Labina

[NAJAVA] Ove subote 18. Atletska utrka Grada Labina

11.8.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu 16. kolovoza, u sklopu obilježavanja Dana Grada Labina, održat će se 18. Atletska utrka Grada Labina i to u dvije kategorije, dječja dužine 2,1 kilometar i glavna dužine 8,4 kilometara. Start dječje utrke je u 17.30, a glavne u 18 sati.

Za dječju utrku ne plaća se startnina, dok ona za glavnu utrku iznosi 50 kuna. Ukupni pobjednici dječje i glavne utrke za prva će tri mjesta biti nagrađeni peharima, a medalje će dobiti tri prvoplasirana po kategorijama s obzirom na godine starosti.

Za glavnu utrku novčana nagrada, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, za prvo mjesto iznosi 500, drugo 300, a treće 200 kuna. U dječjoj utrci svi natjecatelji dobit će spomen medalju za sudjelovanje.

 

Svima koji se za 18. Atletsku utrku Grada Labina prijave do četvrtka, 14. kolovoza, bit će osigurane majice i topli obrok. Proglašenje pobjednika dječje utrke je na središnjem Titovom trgu u labinskom Starom gradu u 17.45 sati, a a glavne utrke u 19.15 sati.

 

Pred prijave su moguće na e-mail lucanososic@gmail.com ili mobitel broj 091 7239690. Organizatori atletske utrke su Triatlon klub „Albona extreme“  i Savez sportova Grada Labina, a pokrovitelji Grad Labin i njegova Turistička zajednica.

 

atletika atletska utrka grada labina lučano sošić utrka dani grada labina tkalbona extreme