[NAJAVA] 6. Bio Market i radionica sirove hrane

[NAJAVA] 6. Bio Market i radionica sirove hrane

1.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LAG "Istočna Istra" organizira 6. BIO MARKET- sajam ekoloških proizvoda koji će se održati u nedjelju 8. srpnja 2018. godine na rivi u Rapcu s početkom u 19.00 sati.

Na sajmu će se predstaviti više od 30 proizvođača ekoloških proizvoda iz raznih krajeva Hrvatske, te članovi LAG-a „Istočna Istra“.


U bogatoj ponudi naći će se: svježe voće i povrće, ekstra djevičansko maslinovo ulje, bučini proizvodi (ulje, brašno, namaz, koštice), kozji, kravlji i ovčji sir, jogurti, med i pčelinji proizvodi, pekmez od smokva, kozmetika od samoniklog bilja, proizvodi od lavande, proizvodi od borovnica i aronije, kobasice, proizvodi od lana, konoplje, te mnogi drugi proizvodi.


Posjetitelji će na jednom mjestu moći degustirati, potražiti savjet i kupiti certificirane ekološke proizvode izravno od samih proizvođača.


S obzirom na težinu ekološkog uzgoja, a sa druge strane sveobuhvatnu dobrobit koju ekološka poljoprivreda donosi želja je poticati ekološku proizvodnju.


Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da posjete sajam te da kušaju proizvode dobivene ekološkim uzgojem.


PROMOCIJA I RADIONICA SIROVE HRANE


U 20.00 sati započeti će radionica sirove hrane sa degustacijom Mihaele Devescovi  vlasnice prvog hrvatskog portala koji se bavi isključivo sirovom hranom. Radionica je zamišljena tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica i pripremu istih.


Naučite sami jednostavno izraditi super zdravi kruh, krekere, grickalice koje možete ponijeti na posao, uvijek imati uz sebe ili kod kuće kao brzi, zdravi i ukusni snack koji će vam dati energiju, a ne opteretiti probavu kada vas uhvati napad gladi, spakirati djeci u školu ili nakon sportskih treninga, slobodnih aktivnosti, igre. Na radionici ćemo pripremati i degustirati: krekere i kruh, paštetu, špagete od tikvica i krastavaca u umaku i tortu RawSweets by Mihaela.


 


Za dobru atmosferu pobrinuti će se Acoustic Lounge trio.

rabac bio market radionica zdrave hrane