[NAJAVA] 3. Rabac Open Air Festival, Rabac, 16. 6. - 30. 8.

[NAJAVA]  3. Rabac Open Air Festival, Rabac, 16. 6. - 30. 8.

1.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Ljetni festival slavljenja ljepote života i malih životnih užitaka u svom drugom izdanju u srpnju donosi četiri kategorije programa. U sklopu Open Air Cinema svakog ponedjeljka, srijede i petka uživajte u kinu pod zvijedama uz obiteljske i animirane filmove od 21 do 23 sata u parku između Hotela Valamar Sanfior i šetnice. U subotu 28. 7. zabavite se uz obiteljsku interaktivnu predstavu Istra InSpirit o borbi gusara za skriveno blago na šetnica i parku ispod Hotela Valamar Sanfior od 20:30 do 22 sata.


Circus in the City u izvedbi Cirkobalkana utorkom pretvara Rabac u cirkus na otvorenom. Ulice zauzimaju žongleri, hodači na štulama, akrobati i gutači vatre, a kulminaciju programa čini završni nastup kod svjetionika na šetnici ispod Hotela Valamar Sanfior od 19:30 do 22 sata.


Nedjeljom, u sklopu programa Princess Ball možete kročiti u bajkovit svijet poznatih crtanih likova i zaplesati na balu s „pravim“ princem i princezom na šetnici i parku ispod hotela Valamar Sanfior od 19:30 do 21:30 sati.


Srijedom duž rive i šetnice kod kafića Riva, restorana Capitano, ispod La Pentole i Movie Lounge Bara uživajte u live street koncertima od 20 do 22 sata. A svaki petak u Sundance Beach Clubu ispod Valamar Girandella Resorta 4* zabavite se na Sundance Tribute Festival s Amy Winehouse Tribute Bandom od 21 do 23 sata.
www.rabacopenair.com

rabac open air festival zabava