[Najava] 2. FESTIVAL LABINSKIH BENDOVA

[Najava] 2. FESTIVAL LABINSKIH BENDOVA

20.2.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U Labinu će se u sklopu programa obilježavanja 91. Obljetnice labinske republike održati 2. Festival labinskih bendova.

02. i 03. ožuljka u K.U.C. Lamparni moći će se vidjeti i čuti već etablirani bendovi, ali će se isto tako predstaviti i novo nastali bendovi, a svi sa područja Labina.

Na ovom festivalu čiji je jedan dio organiziran u stilu gitarijade nastupiti će čak 9 bendova i izvođača od kojih će predstavnici HGU-a(Hrvatske glazbene unije) odabrati jedan a publika drugi bend koji će predstavljati Labin na gitarijadama u Puli te na HGF-u(Hrvatskom glazbenom festivalu) - najvećem festivalu za promociju demo i manje afirmiranih bendova u Zaboku.

Petak će biti u malo žešćem tonu pa će tako nastupiti mahom metal bendovi i to : GRIEF CHARISMA,DEAD PLEASURE,D.E.M.I.S.E te kao gosti prošlogodišnji pobjednici grupa STORM iz Rapca.

Subota je rezervirana za malo lakše i nježnije rifove pa tako nastupaju:

NOGA UGANDA,VANNKA SCHVARE,ALL STARS DIVISION, SOUL DISPLAY i specijalni gost, labinski kantautor ROLAND NADAREVIĆ.

Uz pomoć Grada Labina i sponzora, organizator Udruga IKS je pobjednicima i posjetiteljima,osim spomenutog nastupa na gitarijadama, osigurala i nagrade,a to su - snimanje singla u labinskom studiju Temple, električna BASS gitara, bubnjarske palice najboljem bubnjaru i gitarske žice najboljem gitaristi.

„Ovaj festival nije samo svirka već potiče i promovira druženje,komunikaciju i solidarnost između bendova i publike." - ističe organizator Kristian Stojić.

Cijena ulaznice, koja je ujedno i glasački listić iznosi 10 kuna,a samim glasanjem za neki od bendova ulazi se u nagradnu igru čija je glavna nagrada električna bass gitara!

 

PR

 

 

festival labinskih bendova bend lamparna zabava koncert