Nagrađeni učenici posjetili Ogulin

Nagrađeni učenici posjetili Ogulin

20.10.2017. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Učenici koji su tijekom ove školske godine ostvarili zapažene rezultate na raznim natjecanjima i smotrama jutros su krenuli put Ogulina na jednodnevni izlet koji im je kao nagradu za izvrsne rezultate organizirao Grad Labin.
Naime, da podsjetimo, kao i svake godine, održan je prijem za učenike koji su svojim zalaganjem i trudom ostvarili odlične rezultate, a samim time i predstavili Labin na način koji to zaslužuje, kao grad znanja i uspješnosti. Na prijemu prigodnim knjigama darivano je 150 učenika, kao i njihovih mentora i ravnatelja, a današnji dan rezerviran je za navedeni izlet.

Dva autobusa, puna školaraca i njihovih mentora redom iz Osnovne škole Matije Vlačića i „Ivo Lola Ribar“, Srednje škole Mate Blažine, Umjetničke škole Matka Brajše Rašana i Centra „Liče Faraguna“ između ostalih znamenitosti posjetila su Ivaninu Kuću bajke, koja je nezaobilazna atrakcija za turiste i jednodnevne izletnike, a nalazi se od svojih početaka u obveznim programima obrazovnih institucija te jezero Sabljaci.

Prije samog polaska učenike je dočekala zamjenica gradonačelnika Grada Labina Federika Mohorović Čekada te im zaželjela sretan put uz želju da i dalje budu vrijedni i da uspješno predstavljaju Labin na brojnim natjecanjima.

 

nagrađeni učenici uspjeh obrazovanje ogulin