Na tradicionalnom predblagdanskom prijemu gradonačelnik Glavičić okupio predstavnike vjerskih zajednica

Na tradicionalnom predblagdanskom prijemu gradonačelnik Glavičić okupio predstavnike vjerskih zajednica

20.12.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Protekli četvrtak su se u prostorijama Gradske uprave susreli gradonačelnik Labina Valter Glavičić i predstavnici vjerskih zajednica s područja Grada Labina vlč. Mirko Vukšić, vlč. Blaž Bošnjaković te labinski imam Hazim Bećirević.

Sudionici prijema u ugodnom su razgovoru napravili osvrt na značajnije događaje koji su se dogodili na području Grada Labina u godini na izmaku, razgovarali o obilježavanju važnih obljetnica i zajedničkoj suradnji. Na tradicionalnom predblagdanskom prijemu, gradonačelnik Glavičić je zahvalio župnicima i imamu na radu tijekom svih ovih godina, a međusobnu suradnju ocijenio je vrlo dobrom i pozvao ih da u Gradu i dalje vide partnera.

„Tradicionalno, sastajemo se krajem svake godine i razgovaramo o onom što smo odradili i planovima za budućnost. Izuzetno mi je drago da smo uspješno surađivali, da smo zajednički obilježili značajnije obljetnice te vjerujem da ćemo u pozitivnom duhu ovako nastaviti i dalje. Više od godine i pol živimo na jedan drukčiji način, primorani smo prilagoditi se vremenu, ali vjerujem da međusobnim poštovanjem, pomoći i zajedništvom možemo izvojevati pobjedu. Hvala Vam što brinete o pastoralnom dijelu naše zajednice, hvala Vam na svemu dosad i neka su Vam mirni i blagoslovljeni nadolazeći blagdani“, rekao je gradonačelnik Valter Glavičić prilikom susreta.

Prisjetili su se svi zajedno i pokojnog vlč. Mišure koji je preminuo početkom godine u 78. godini života, koji je gotovo tri desetljeća djelovao u Župi Sv. Andrije u Rapcu, u Labinskom dekanatu.

Labinski župnici i imam Bećirević zahvalili su se na prijemu te svim građanima Grada Labina i svim ljudima dobre volje zaželjeli su čestit i blagoslovljen Božić i sretnu novu 2022. godinu.

mirko vukušić blaž bošnjaković hazim bećirević prijem božić