Na malonogometnom turniru u povodu Europskog tjedna mobilnosti od 10 momčadi najbolja bila momčad `Fatos, Pero, Tači` (Fotke)

Na malonogometnom turniru u povodu Europskog tjedna mobilnosti od 10 momčadi najbolja bila momčad `Fatos, Pero, Tači` (Fotke)

2.10.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti Savjet mladih Grada Labina u subotu, 22. rujna organizirao je  malonogometni turnir na Katurama (košarkaško igralište). Nastupilo je ukupno deset ekipa, preko trideset haklera, a posjećenost je bila izvrsna. Igralo se 2x5 minuta, tri igrača u polju sa jednom izmjenom. Nakon razigravanja po skupinama odigrane su dvije polufinalne utakmice te utakmica za treće mjesto i finale. Odigrane su ukupno dvadeset i četiri utakmice, a sve utakmice sudili su Viktora Bakija i Igor Dundara. Turnir je započeo u 10:00 sati ujutro, a završio je finalnim dvobojem u 16:00 sati. Za tri prvoplasirane ekipe bili su osigurani pehari. Od stane Savjeta mladih Grada Labina osigurana je oficijalna fotografkinja Nikol Boneta koja je bila zadužena za fotografiranje turnira. Prvo mjesto osvojila je ekipa Fatos, Pero, Tači, drugoplasirana je bila Iskra Vinež dok je trećeplasirana završila Torca.

 

Igor Dundara

Fotografije: Nikol Boneta

 

mali nogomet futsal europski tjedan mobilnosti kature