Na kružnom toku za Rabac postavljeni znakovi i promet teče nesmetano

Na kružnom toku za Rabac postavljeni znakovi i promet teče nesmetano

17.12.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Fotopohvala

Na dugo očekivanom finaliziranju radova na vrlo prometnom raskrižju za Rabac, "poli Fraguni" upravo je postavljena i vertikalna signalizacija, nakon što je jučer postavljena ona horizontalna. Upravo se radi na finaliziranju nogostupa, odnosno postavljanju ploča koje olakšavaju prijelaz za osobe sa poteškoćama u kretanju kao i postavljanju zemlje u prostore predviđenje na hortikulturno rješenje.

Promet koji je od listopada regulitran semaforima teče bez ograničenja, uz upozorenje vozačima da radovi na manjim zahvatima uz prometnicu i dalje teku.

Rekonstrukcijom raskrižja napravljeno je dodatno ugibalište za autobus te parking na ulazu u ulicu Škrilice za 11 automobila. Time je riješena višegodišnja potreba za kvalitetnim parkiralištem stanovnika obližnjih zgrada. Značajan je zahvat i proširenje ulaza u istu ulicu čime je raskrižje postalo preglednije, a sigurnost prometa na većoj razini. Ujedno s desne strane kolnika u pravcu Rapca, od parkirališta pokraj Turističke zajednice Grada Labina izgrađen je nogostuop uz ogradni zid obiteljskih kuća.

 

 

 

radovi na cesti raskrižje za rabac poli faraguni asfalt zatvorena cesta obilaženje kapelica presika ulica aldo negri prometni znakovi