Na inicijativu gradonačelnika Glavičića podignuta sporna rampa

Na inicijativu gradonačelnika Glavičića podignuta sporna rampa

5.3.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Obzirom na navode kako je rampa u naselju Rabac, točnije u blizini ulaza u kamp Maslinica spuštena, gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić kontaktirao je nadležne.

„Čim smo primili informaciju građana o spuštenoj rampi na ulazu u Maslinicu, osobno sam kontaktirao vlasnike hotelske kuće Maslinica d.o.o. i obavijestio ih o novonastaloj situaciji. Nakon razgovora sa njima upoznati smo kako su se tijekom prošlog vikenda na području kampa zbivala okupljanja protivna epidemiološkim mjerama na snazi. Hotelsko poduzeće slijedom tih događaja, a sve kako bi spriječilo slična okupljanja, zatvorilo je spomenutu rampu. Nakon našeg razgovora, dogovoreno je da se rampa podigne te je isto već učinjeno, a građane pozivamo da se pridržavaju propisanih mjera. U protivnom, hotelsko poduzeće kao odgovorna pravna osoba biti će primorano poduzeti korake kako bi se pridržavali COVID protokola.“ – zaključio je gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić.

Podsjetimo kako je danas objavljen tekst: Otvoreno pismo vijećnice Tanje Pejić: Po kojim zakonskim regulativama je dozvoljeno postavljane rampe na ulazu u Maslinicu?

tanja pejić maslinica rampa