Motociklist (26) iz Labina teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Tinjana

Motociklist (26) iz Labina  teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Tinjana

18.4.2011. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se jučer oko 16,50 sati dogodila na  DC-48 u blizini mjesta Butori.

Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak iz Labina, upravljao motociklom marke Yamaha, pulskih registarskih oznaka, kolnikom DC-48 (Baderna – Rogovići) u smjeru Rogovića. Dolaskom do obilježenog, četverokrakog raskrižja, uočio je da se ispred njega nalazi osobno vozilo marke Fiat Uno, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 20-godišnjakinja iz Tinjana i koja se nalazila u fazi skretanja u lijevo, prema mjestu Banki. Zbog neprilagođene brzine kretanja, 26-godišnjak  nije uspio usporiti motocikl, već je skrenuo na lijevu prometnu traku, gdje je prednjim dijelom motocikla udario u prednji, lijevi bočni dio osobnog vozila, uslijed čega je pao na tlo i zadobio teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći je lakše ozlijeđena i vozačica Fiata.

Protiv 26-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Foto: za ilustraciju, Index.hr

 

policija motociklist prometna nesreća motocikl promet