Moto & rock vikend u centru Labina / Obavijest stanarima

Moto & rock vikend u centru Labina / Obavijest stanarima

25.4.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U samom centru Labina će se ovog vikenda održati jedan poseban događaj pod imenom Moto & Rock Weekend.
Riječ je o projektu kojeg zajedno organiziraju Moto shop Lavado te Rock Caffe Labin, trajati će tri dana a cilj mu je uz samu zabavu i edukacija te priprema motorista za novu sezonu koja je počela s prvim toplijim vremenom i traje sve do kraja jeseni.


Sve počinje u petak 28. travnja u 20 sati prezentacija moto putopisa - Damir Pintarek Pinta inače novinara Moto Pulsa. Glazbu za tu večer bira Dj Zli Zuluf a biti će upriličena brojna iznenađenja koja smo navikli gledati na klasičnim moto susretima

 

U subotu će nastupiti pulski bend blues-rock bend Double Dose s gostima a početak koncerta je oko 22:30.
 Nedjelja 30. travanj glavni je dan ove manifestacije a sve počinje već u 11 sati koncertom na krovu Labinskog Rock Caffe-a i moto stunt show-om najpoznatijeg hrvatskog akrobata na motoru Dejana Špoljara. Uz koncert i atraktivni program Moto Shop Lavado organizirati će i natjecanje u sporoj vožnji s bogatim nagradama dok će edukativni dio programa imati i Crveni križ Labin koji će, između ostalog, demonstrirati kako pomoći na cesti unesrećenima. MUP HR će također imati svoj štand s edukativnim materijalima.Ovaj događaj rezultat je suradnje Moto Shopa, Rock Caffea, grada Labina te brojnih Labinskih zaljubljenika u motore  u namjeri da se kroz edukaciju i zabavu probudi svijest ponašanja na cesti, kako samih motociklista tako i svih ostalih sudionika u prometu.

Ulaznice se ne naplaćuju i pozvani su svi ljubitelj motocikla, rock n'' rolla i dobre zabave!


OBAVJEST STANARIMA: Moto & Rock Weekend će se održati ovog vikenda u samom centru Labina sa naglaskom da će se glavna događanja održati u nedjelju kada će i biti zatvorena cesta od Rock Caffe-a do caffe bara Formula za potrebe stunt showa te parkiranje motocikla. 


Molimo okolne stanare za strpljenje i razumijevanje te da koriste alternativna parkirališta u periodu od 10 do 16 sati ove nedjelje 30.4.
Hvala svim medijima na objavi i pozivamo Vas da nam se pridružite u nedjelju ali i ostale dane trajanja događaja.


Moto & Rock weekend 3 dana u centru Labina


PROGRAM:
28.4. Petak 
20:00 Prezentacija moto putopisa - Damir Pintarek Pinta
22:00 glazbu bira Dj Zli Zuluf
00:00 Striptiz

29.4. Subota
22:00 DOUBLE DOSE - rock&blues koncert

30.4. Nedjelja
11:00 CHERRYBOMBZ - koncert na krovu Rock Caffe-a
12:00 DEJAN ŠPOLJAR moto stunt show ,
12:00 Mup HR i Crveni križ Labin info pult + pokazne vježbe
+ bikerske igre,izložba motora, cuga&klopa

motori moto vikend rock rock caffe labin