Moja ulica, moja ekipa 2015: Još dva dana prijava!

Moja ulica, moja ekipa 2015: Još dva dana prijava!

7.12.2015. // Sportske novosti // Objavljeno u kategoriji Sport

Još je samo dva dana preostalo do kraja prijava na 27. izdanje najvećeg istarskog malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa 2015. - Suzuki Motortech", koji se od 11. do 27. prosinca igra u pulskoj dvorani Doma sportova Mate Parlov pod pokroviteljstvom Grada Pule. Organizatoru, Sportskog društvu Hakl, do sada se prijavilo 60-ak haklerskih družina koje će se boriti za novi naslov "heroja Ulice" i nagradni fond od 30 tisuća kuna.

No, posljednja dva dana prijava očekuje se navala velikog broja momčadi, koje, uobičajeno kao i svake godine, čekaju posljednji trenutak slažući roster s kojim namjeravaju poharati pulski hram malog nogometa. Promatrajući statistiku dosadašnjih izdanja, gotovo polovica prijava dogodi se upravo u posljednja dva dana, pa ne čudi da je "Ulica", uz Kutiju šibica i Torcida kup, najmasovniji turnir u državi. Na putu pretendentima za naslov stajat će branitelj, momčad koja je dvaput osjetila posljednji pljesak objektivne pulske publike, riječki TNT Pizzeria Matteo Malinska, te preostala tri nositelja turnira, pulske uzdanice Pizzeria Jupiter klinci, te Šijana Spartans, kao i nekadašnji državni prvak, član prvoligaškog društva, MNK Potpićan 98 Autodijelovi Tokić.

Usporedo s glavnim turnirom igrat će se i besplatni turnir za dječake do 11 godina istarskih nogometnih klubova "Mini Ulica - Splitska banka", koji će doživjeti rekordno izdanje s čak 30 momčadi. A kao i svake godine, a do sada je to značilo donirane vrijednosti od oko 250 tisuća kuna, i ove će godine organizator prihod posljednjeg dana turnira, 30 tisuća kuna, donirati na adrese najpotrebitijih.

Moja ulica moja ekipa pula mali nogomet turnir klinci ždrijeb prijave Labin Tango Šojić Design Caffe sport tiskano izadnje Sportske novosti Istra Pula