Stampar M - Stampar

Moja Ulica Moja Ekipa 2011: Prijave još samo tri dana

Moja Ulica Moja Ekipa 2011: Prijave još samo tri dana

4.12.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Tri je dana preostalo do okončanja prijava za nastup na 23. izdanju malonogometnog turnira «Moja ulica, moja ekipa 2011. – Suzuki Motortech» što se od 9. do 25. prosinca održava u pulskoj dvorani Doma sportova Mate Parlov pod pokroviteljstvom Grada Pule. Svoj je nastup već prijavila 71 malonogometna družina, a prava «groznica» očekuje se upravo posljednja tri dana, do utorka, kada se po običaju prijavljuje najveći broj momčadi. Prijave se i dalje mogu obaviti od 18 do 20 sati u prostorijama organizatora turnira, Sportskog društva Hakl, na prvog katu Doma sportova Mate Parlov, ili, pak, na brojeve mobitela koji se mogu pronaći na ovoj web stranici. Upravo je posljednjeg dana prošlogodišnjih prijava srušen rekord po broju prijava u jednom danu. Tada je svoj nastup potvrdila 41 momčad čime je na koncu «debelo» srušen rekord prijava i zaokružen na prošlogodišnjih 132 momčadi na turniru.

 

Takvom masovnošću «Ulica» je potvrdila čvrstu drugu poziciju masovnosti u Hrvatskoj, odmah iza legendarne zagrebačke «Kutije šibica». Ovoga puta čak je i primat «Kutije» u opasnosti jer ove godine u Zagrebu u glavnom turniru igra upravo 132 momčadi, brojka koju je «Ulica» imala prošle godine. Ponovi li se u naredna tri dana prošlogodišnja haklareska groznica po prvi put u povijesti na ovim prostorima najmasovniji turnir ne bi bila «Kutija». Bio bi to u istinskom smislu «fenomen Ulice», kojoj gravitiraju momčadi isključivo s istarskog poluotoka, i tek pokoja riječka, odnosno, populacija od 200 tisuća ljudi, dok «Kutiji» gravitira cijela Hrvatska, te dobar dio Bosne i Hercegovine i Slovenije.

 

Doduše, treba biti realan i priznati da je već svaka «Ulica» s «oko 100» prijavljenih momčadi velik uspjeh sam po sebi pa se «rekordima» ne treba opterećivati. Od obnavljanja turnira prijave na «Ulicu» su svake godine rapidno rasle, a sve je kulminiralo s prošlogodišnjim rekordom. Kada se uzme u obzir da se na «Ulicu» momčadi ne prijavljuju zbog bogatog nagradnog fonda, jer postoji niz turnira s puno većim nagradama, već je osvajanje, a za veliku većinu sam nastup, postala stvar prestiža, onda je već sada «Ulica» ispunila svoj cilj.

 

Izvor: www.sdhakl.hr

Moja Ulica Moja Ekipa 2011 turnir mali nogomet prijave ekipe Mate Parlov Pula SD Hakl Sportsko društvo Hakl momcad web stranica