Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech: U ždrijebu se našlo 132 ekipe

Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech: U ždrijebu se našlo 132 ekipe

9.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U ždrijebu ovogodišnjeg 22. izdanja "Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech", sedmo od njegova obnavljanja, našlo se 132 ekipe. Ples kuglica nekima je bio naklonjen, no, ima i onih koji su kisela lica izašli iz Pietas Julije, pogotovo se to odnosi na neke od pritajenih favorita koji će se već u prvom kolu namjeriti jedan na drugoga.

 

 

Prepuna Pietas Julija nestrpljivo je iščekivala ishod ždrijeba u kojem su srušeni svi mogući rekordi u povijesti pulskog i istarskog hakla. Četiri nositelja: branitelj naslova TNT Pizzeria Matteo Malinska, Indio Signal sistem, Pizzeria Jupiter i Šijana, mirno su čekali ždrijeb, koji im međutim, nije ponudio nimalo lagan put prema završnici. Branitelja naslova, prođe li prvu prepreku, u 2. kolu vjerojatno čeka snažna rovinjska Torcida restoran Giovanni. Četvrti nositelj Šijana za prvu prepreku dobila je "nepoznati" CB Lesa iz Rovinjskog sela, dok je treći nositelj Pizzeria Jupiter za protivnika u prvom kolu dobila Setum Stari Pazin. No, svakako najsnažniji par, barem na papiru, djeluje onaj Socijalnog problema, četvrtfinalista 2008. godine i izuzetno snažnog SFC Nozi bara. Ništa manje uzbudljiv bit će dvoboj pobjednika iz 2008. godine, porečke Vita leve Elektrometal i labinskog Malinga, te pazinskog Novog naselja i oprtaljske Histrije. Među uzbudljivim utakmicama naći će se i jedan od četiri susreta pretkola, "veterani" Axe Pula suprotstavit će se poletnoj mladoj višnjanskoj momčadi Pizzeria Al ritrovo. Kada se ovim utakmicama pridodaju i, potencijalno neizvjesni dvoboji Tubus - MNK Termin(al) Labin, te Restoran Gardelin - El stil Elektromaterijal, onda je jasno da će već prvi vikend turnira obilovati uzbuđenjima.

 

 Smanjene kazne Švraki i Vozili

 

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Županije istarske (NSŽI) smanjila je vremenske kazne Nikoli ŠVRAKI i Lorenu VOZILI za tri mjeseca jer su se isti žalilite pa im kazne ističu 10.12.2010. godine, odnosno, prvog dana turnira te mogu nastupiti na ovogodišnjoj Ulici.

Moja ulica moja ekipa 2010 - Suzuki Motortech Mate Parlov Pula Futsal mali nogomet izvlačenje parova Pietas Julija 132 ekipe