Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech: Danas prijave 32 ekipe!

Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech: Danas prijave 32 ekipe!

6.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Zahuktale su se prijave na ovogodišnji malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2010. - Suzuki Motortech", danas je svoj nastup na turniru potvrdilo čak 32 haklarske družine čime je srušen "rekord dana" od prošle godine kada se posljednjeg dana prijava prijavilo 32 ekipe i time je (118 ekipa) bio srušen 30-godišnji rekord po broju prijava. Bude li tako i sutra, odnosno na dan izvlačenja, 8. prosinca u Pietas Juliji u 19 sati, lako je moguće da "Ulica" iznova ugodno iznenadi i još jednom potvrdi Pulu i istarski poluotok kao drugu haklersku destinaciju u državi.

 

Danas je svoje sudjelovanje prijavilo nekoliko pritajenih favorita koji sasvim sigurno ciljaju na samu završnicu turnira posljednjeg dana, ako ne i sam naslov. Prije svega snažan i brz SFC Nozi bar, prošlogodišnjeg najučinkovitijeg strijelca Amera Reke, zatim nepredvidljiva Caffeteria Al verde, ali i dvostruki osvajač turnira i treći nositelj Pizzeria Jupiter, koja je prijavila i "klince". Pretposljednjeg dana prijava nastup je potvrdilo čak tri ekipe s Pazinštine (Novo naselje, Kaščerga, Setum Stari Pazin), Šijanci Spartans su pojačali broj ekipa sa sjevernog dijela grada, a vjerojatno puno od turnira očekuju prošlogodišnji četvrtfinalisti Masli petak - Fast food Buldog, prošle godine predvođen jednim od ponajboljih pulskih haklera Davidom Stanojevićem "Šiljom", te Restoran Garedelin i porečko Istradrvo.

 

Kao što se vidi iz priloženog spiska do sada prijavljenih ekipa, puno je novih imena na "Ulici". Da li je riječ o novim zaljubljenicima u najveće istarsko haklersko druženje ili pak "starim" igračima u novim ekipama otkrit će sam turnir, pa stoga ni iznenađenja nisu neočekivana. U utorak je posljednji dan kada će se prijave za sudjelovanje na turniru, osim na brojeve mobitela koji se mogu pronaći na našoj stranici, primati od 18 do 20 sati u Domu sportova Mate Parlov.

 

Boje Labinštine braniti će i Santa Domenica iz Nedešćine.

 

 

Moja ulica moja ekipa 2010 - Suzuki Motortech Mate Parlov Pula Futsal mali nogometprijave ekipa rekor dana 32 ekipe