Modne kreacije nadahnute Danom zaljubljenih

Modne kreacije nadahnute Danom zaljubljenih

11.2.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Zabava

RABAC -»Valentinovu ususret« naziv je revijsko-zabavne priredbe koju je labinska Agencija Vozila u subotu poklonila sugrađanima u povodu predstojećeg Dana zaljubljenih – Valentinova.

Hotel Valamar Girandella bio je mjestom okupljanja labinske maštovitosti i kreativnosti te dobre volje i želje za uspjehom. Pred petstotinjak posjetitelja manekeni su nosili odjeću iz kolekcije butika i pokazali umješnost frizerskih salona. Njihove nastupe upotpunili su estetski i kozmetički centri, cvjećarnice, optike te slastičari. U skladu s romantičnim ozračjem Valentinova i očekivanjem da zaljubljenost prerasta u brak, naglasak je bio na vjenčanicama i svadbenim odijelima, a vrhunac priredbe bio je trenutak kad su »mladenci« zarezali svadbenu tortu, dovoljno veliku da je svaki posjetitelj dobio po komad. Također, djevojka koja je uhvatila mladenkin buket i mladić koji je uhvatio podvezicu, koju je bacio mladoženja, nagrađeni su paketom nagrada.
U predasima revije publiku su zabavljali Bonus Band te gosti iz Pule, plesna skupina Art Dance. Pozornicom je samouvjereno vladala voditeljica Franka Batelić, pobjednica televizijskog natjecanja Showtime, koja je izvedbom svog hita »Ovaj dan« izmamila jedan od najburnijih aplauza.

vjenčanice vozila agencija valentinovo frizure kreacije