MO Vinež održao sastanak sa zamjenicom gradonačelnika

MO Vinež održao sastanak sa zamjenicom gradonačelnika

11.2.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sinoć je u prostoru Doma kulture „Riko Milevoj“ održana prva ovogodišnja sjednica Mjesnog odbora Vinež.

Uz članove Mjesnog odbora, sjednici su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Grada Labina, Federika Mohorović Čekada te Danijel Žužić, v.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom Grada Labina.

Sjednica Mjesnog odbora poslužila je za razgovor i o aktualnim zahtjevima građana putem Mjesnog odbora, ali i predstavljanje programa 100-te obljetnice Labinske republike.

Zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada, vijećnicima je prenijela najvažnije detalje o samoj obljetnici u kojoj će Vinež i obnovljena Krvova placa imati poseban značaj.

„Svjesni smo značaja Krvove place, koja će dovršetkom ovih radova biti jedno novo mjesto za boravak naših sugrađana na otvorenom. Međutim, Vinež nije samo Krvova placa. Dio mjesnog odbora Vinež su i Ladenci, Viškovići, Marciljani ili Marcilnica. Idući tjedan pokreće se javna nabava za radove na izgradnji nogostupa uz cestu Vinež-Marciljani, vrijednih oko 900 tisuća kuna, tako da će, za koji mjesec, i ovi radovi biti gotovi. Pozivam sve Vinežane i Vinežanke da nam se, kao i do sada, slobodno obrate sa svojim prijedlozima za daljnja ulaganja u uređenje našeg Vineža.“, zaključila je dogradonačelnica Mohorović Čekada.

mo vinež dom kulture riko milevoj mjesni odbor vinež krvova placa