MNK Potpićan 98 uspješno započeli međunarodni turnir Hummel cup u češkom Brnu

MNK Potpićan 98 uspješno započeli međunarodni turnir Hummel cup u češkom Brnu

22.1.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Potpićna 98.-ABS uspješno su prvi dan apsolvirali tri utakmice u svojoj skupini na velikom međunarodnom turniru „Hummel cup" u češkom Brnu.

 

U prvoj Potpićanci su lako, s dva gola Lalića, te po jednim Kevena Drndića i Hoxhe sa 4:2 svladali jednog češkog drugoligaša da bi u drugoj sa 6:5 slavili protiv prvoligaša Brnog. Unatoč minimalnom rezultatu pobjeda Potpićanaca nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka jer su, nakon 4:1, vodili 6:4, a Česi su tek desetak sekundi prije kraja postigli svoj peti gol.

 

U susretu u kojem se odlučivalo o prijenosu bodova u narednik krug protivnik im je bila U-19 selekcija Češke koja je u dva navrata bila u minimalnom vodstvu ali je prvi put poravnao Patrik Drndić a drugi, za konačnih 2:2, Almir Fejzić tako da će i jedni i drugi sutra startati s po jednim bodom.

Inače sutra Potpićance najprije u 8:30 očekuje momčad Tango iz Brna a potom u 11:00 češka U-21 reprezentacije. Po dvije prvoplasirane momčadi ostvaruju plasman u polu-finale. Finalna utakmica je na rasporedu u 15:00 sati a pobjednik, osim robne nagrade hummela, osvaja i novčanu u iznosu od 2.000 Eura.

Cijeli članak na LabinSportu

 

mnk potpićan potpićan 98 patrik drndić alen lalić hummel cup