MNK Potpićan 98: pojačanjem igračkog kadra sa Slavenom Novoselcem i Milanom Kljunićem protiv aktualnog prvaka Slovenije KMN Puntar Tolmin

MNK Potpićan 98: pojačanjem igračkog kadra sa Slavenom Novoselcem i Milanom Kljunićem  protiv aktualnog prvaka Slovenije KMN Puntar Tolmin

28.8.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon uspješno apsolviranog turnira u mađarskom Debrecenu, nogometaši državnog prvaka MNK Potpićna 98, nastavljaju s pripremama za UEFA Futsal Cup (malnonogometnu europsku ligu prvaka) koja je na rasporedu od 01. - 04.10. 2009. godine. 

 

Poznat je i posljednji protivnik nakon što je završeno pretkolo, tako da će uz našeg prvaka, Araz i Kolubaru, mjesto u daljnjem krugu takmičenja pokušati ostvariti ciparska Omonia koja je pobjednik svoje kvalifikacijske grupe. 

 

Uz već  najavljena obećanja predsjednika kluba da će se krenuti u osvježavanje redova i kompletiranje kadra, istekom samog prijelaznog roka, potpićanci su se pojačali sa dva zvučna imena. Radi se o SLAVENU NOVOSELCU (starijem bratu Dražena Novoselca, također igraču Potpićna) i MILANU KLJUNIĆU, reprezentativcima Bosne i Hercegovine, a koji su proteklu sezonu nastupali u „SAS-u" iz Zrenjanina (Novoselac) te u „Obilić-u" iz Prnjavora (Kljunić).  

 

Radi se o iskusnom napadaču Novoselcu (1981) koji će sigurno svojom brzinom i okretnošću pridonijeti u napadačkim ambicijama MNK Potpićna, dok će Kljunić (1984) svojom agresivnošću ali i željom za dokazivanjem pomoći u obrambenim zadacima i biti karika koja je nedolaskom Simeunovića ponajviše nedostajala u klubu. 

 

I jedan i drugi igrač oduševljeni su činjenicom da će u narednoj sezoni braniti boje hrvatskog prvaka i očekuju da će dati veliki doprinos kako u ligi prvaka, tako i u nacionalnom prvenstvu gdje Potpićan 98 očekuje velika borba u obrani  naslova prvaka Hrvatske. 

 

Prvu priliku da pokažu svoje neosporno malonogometno umijeće, Novoselac i Kljunić imati će već u petak 04.09. kada naš prvak gostuje u Tolminu kod KMN Puntar Tolmina, aktualnog prvaka Slovenije. 

 

MNK POTPIĆAN 98 

 

Foto: Milan Kljunić tijekom nastupa za futsal reprezentaciju BiH 
 
 

slaven novoselac mnk potpićan 98 potpićan 98 sport uefa futsal cup mali nogomet pojačanja patrik drndić milan kljunić futsal