MNK Potpićan 98 izbio na drugo mjesto I.HMNL pobjedom u Novom Marofu

MNK Potpićan 98 izbio na drugo mjesto I.HMNL pobjedom u Novom Marofu

30.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

VEČERNJI I HMNL/NOVI MAROF: MNK Novi Marof-MNK Potpićan 98. 1:5 (1:2)

U srednjoškolskoj sportskoj dvorani u Novom Marofu, pred dvjestotinjak gledatelja, malonogometaši Potpićna 98. došli su do značajne gostujuće pobjede u susretu osmog kola Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige u srazu sa istoimeni domaćinom. Nakon prvih dvadeset minuta Potpićan 98. je vodio golovima Raduisina sa 1:2 a susret je okončan sa visokih 1:5. Susret su s manji greškama, koje nisu utjecale na rezultat, vodili Danijel Janošević i Saša Tomić iz Zagreba

.

Izravno za LabinSport iz Novog Marofa: Dijanko ZANIĆ

.

PRVO POLUVRIJEME

  • 1:0 TURKOVIĆ u 1. minuti

Čim se krenulo s centra domaći su došli do lopte, uposlen je Turković na desetak metara a njegov šut je od desne vratnice završio iza Funčićevih leđa.

Gosti prvu prigodu imaju tek u petoj minuti ali se Radusin nije najbolje snašao pred domaćim golom.

  • 1:1 RADUSIN u 11. minuti

Ono što je propustio u petoj Radusin je nadoknadio šest minuta kasnije. Dobar prijem lopte, odličan okret i još bolji udarac rezultirali su golom za gostujuće poravnanje.

  • 1:2 RADUSIN U 14. minuti

Samo tri minute nakon poravnanja potpuni obrat, ponovno u režiji Dalibora Radusina. Poslužio ga je iz kornera Patrik Drndić a on sa šest metara, po drugi put večeras, neumoljivo zatresa mrežu domaće momčadi.

Do osamnaeste minute po jedna prigoda, zicer, na svakoj strani. Potpićanski je promašio Novoselac.

Bilo je to sve u prvih dvadeset minuta ove više napete i zanimljive nego li kvalitetne utakmice.

.

DRUGO POLUVRIJEME

Prvih pet minuta nastavka protječe uglavnom u opreznoj igri na sredini terena u kojoj ni jedni ni drugi ne preuzimaju prevelik rizik i strpljivo čekaju da im se otvori izgledna prigoda.

A onda su se gosti počeli naprosto natjecati tko će više promašiti. U tri minute zicere su promašili Radusin i Novoselac a Patrik Drndić čak dva. Naredne tri minute bile su bez prigoda ali je naredna donijela treći gol gostiju.

  • 1:3 NOVOSELAC u 32. minuti

Hoxha prima loptu na desetak metara, odvlači svog suparnika te onda idealno, petom, poslužuje Novoselca koji je neumoljiv i preciznim udarcem odvodi Potpićance na dva gola uzmaka.

  • 1:4 HOXHA u 34. minuti

Hoxha samo dvije minute kasnije oduzima jednu loptu na sredini terena te sam u solo-prodoru dolazi pred domaćeg vratara koji je bio nemoćan i Potpićan odlazi na 1:4.

  • 1:5 DRNDIĆ KEVEN u 39. minuti

Sve dvojbe oko konačnog pobjednika, ako ih je uopće i bilo rješava Keven Drndić izvanrednim udarcem iz kaznenog udarca zbog akumuliranih prekršaja domaće momčadi.

Bilo je to sve vrijedno spomena u susretu koji je u nastavku podsjećao na igru mačke i miša.

 

Više na LabinSportu

MNK Potpićan 98 Potpićan 98 mali nogomet I večernji HMNL prva hrvatska malonogometna liga sport Patrik Drndić MNK Novi Marof Dalibor Radusin