MNK Potpićan 98 ABS u lošoj formi ali sa putovnicom Fatosa Hoxhe u srijedu put Portugala

MNK Potpićan 98 ABS u lošoj formi ali sa putovnicom Fatosa Hoxhe u srijedu put Portugala

16.11.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Utakmica 7. kola. Dvorana SŠ "Mate Blažina". Gledatelja 200. Suci: Igor Krmar i Ivica Modrić(oba Zagreb). Strijelci: 0:1 Palavra (12''), 0:2 Protega (17''), 1:2 Radusin (17''), 1:3 Palavra (35''). Žuti kartoni: Hoxha (Potpićan 98), Knez, Palavra, Jurlina (Kijevo).

 

POTPIĆAN ‘98 ABS: Funčić, K. Drndić, P. Drndić, Bojkić,Hoxha, Didović D. Novoselac, S. Novoselac, Kljunić Radusin, Lalić, sir.

KIJEVO: Knez, Bakula, Protega, Jelovčić, Palavra, Bralić, Babić, Klarin, Jurlina, Lovrić, Bura.

Potpićan ‘98 ABS - Kijevo 1:3 (1:2)

 

Još jedno razočarenje priredili su domaćo malonogometaši svojim navijačima i pred odlazak u Portugal pokazali da su još uvijek u relativno lošoj formi, puno slabijoj od one kad su osvojili naslov prvaka. U susretu 7. kola pobijedila ih je nejaka momčad "Kijeva" iz Knina koja je iskoristila sve poklone potpićanskih malonogometaša, a na svojim je vratima imala Damira Kneza koji je jednostavno bio nesavladiv. Unatoč lošem susretu domaći su stvorili deset čistih prilika, ali jednostavno ih nije išlo.

 

Počelo je prigodom K. Drndića (2'') kad je s deset metara pucao poviše vratiju, da bi se nastavilo silnim pritiskom Potpićanaca, koji nije donio rezultata. Praktički gosti su prvi opasniji izlet na domaću polovicu okrunili pogotkom, u gužvi je najsnalažljiviji bio Palavra koji je s deset metara pogodio za 0:1.

 

To kao da je šokiralo domaćine, pa su gosti najprije zapucali dvije dobre prilike, da bi potom u 17. minuti ponovno na sceni bio Palvara, ali ovoga puta u ulozi asistenta, a strijelac Protega samo je podmetnuo nogu na dva metra za 0:2. Tračak nade domaćinima vratio je u istoj minuti Radusin udarcem s osam metara kroz ruke Kneza za 1:2. I kad su Potpićanci napokon malo proigrali "ukazao" im se Damir Knez. Gostujući vratar u šest je navrata obranama rješavao dvoboje s Kevenom Drndićem, u situacijama "oči u oči" i udarcima iz daljine. Također je dobro reagirao na udarce P. Drndića, Radusina i S. Novoselca, a kako to obično

biva, kad se toliko prilika ne iskoristi slijedi kazna. U 35. minuti ponovno je na sceni Palavra koji je iskoristio nekoliko pogrešaka u potpićanskoj obrani i sa sedam metara pogodio za 1:3. U posljednih pet minuta domaći su pokušali i s golmanom u polju, ali osim dvije poluprilike koje su završile u rukama Kneza, nisu napravili ništa.

 

R. FONOVIĆ, Glas Istre.

 

 


Našeg prvaka MNK Potpićan 98 ABS očekuje izuzetno težak posao. Naime,   ždrijeb im je dodijelio lanjskog finalistu lige prvaka VIZ - SINARA (Ekaterinburg), domaćina skupine BENFICU, i nizozemskog prvaka MARLENE.

Turnir će se odigrati u Lisabonu od 19. do 22. studenog. 
Samo pobjednici naći će se na završnom turniru najbolje četvorice u travnju 2010. godine.

Satnica utakmica u ELITE ROUND u Portigalu

 

Dobra vijest je i činjenica da je jedan od najboljih igrača hrvatskog  malonogometnog prvaka, Fatos Hoxha upravo danas dobio Domovnicu, a sutra dobiva putovnicu, te će zajedno sa ostalim igračima u srijedu krenuti put Portugala.

 

Izravno utakmice iz Prtugala možete pratiti na LabinSportu:

19.11.2009, Lisabon: 

16h00 – MNK Potpican 98 ABS vs Viz-Sinara Ekaterinburg (od 17 sati po našem vremenu)

 

20.11.2009, Lisabon:

20h30 – S.L. Benfica vs MNK Potpican 98 ABS (u 21:30 po našem vremenu)

 

 

 

 

mnk potpićan 98 futsal uefa futsal cup mali nogomet liga prvaka portugal fatos hoxha