MNK Albona osvojila Kup Hrvatske – regije Zapad

MNK Albona osvojila Kup Hrvatske – regije Zapad

31.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Albone su u finalu malonogometnog kupa Hrvatske za regiju Zapad pobijedili tradicionalno neugodnu momčad Otočca te tako, na svojevrstan način, osvojivši, uz titulu prvaka Druge lige Zapad, još jedan trofej u službenim natjecanjima, jedini ove godine osvjetlali obraz sportske Labinštine.

MNK Albona - MNK Otočac 9:2 (3:1)

Dvorana "SD Mavrinci" Čavle, Suci: Merle (Rijeka) i Dujmić (Jurdani)

Strijelci: Hodžić 1., 30. i 38., Malić 9., Kešetović 17. i 21., Majcan 27., Dundara 39. i 40.; Čurčić 1. i 25.

Počelo je obeshrabrujuće, brzim vodstvom Ličana, preko Ćurčića u prvoj minuti, no nakon toga na terenu je postojala samo jedna momčad, ona labinska.

Najprije su promašili Malić, Bojkić i Hodžić da bi potonji gromovitim udarcem iz svoje na daleko poznate ljevice, iskosa s lijeve strane, naprosto „poderao“ mrežu u suprotnom kutu nemoćnog Brajkovića i stvari vratio na početak.

Već u devetoj nova „bomba“ okončava iza Brajkovićevih leđa. Bojkić je servirao loptu za Malića na nekih desetak metara iskosa s desne strane, a ovaj je u punom trku „zakucava“ u mrežu Otočca.

Nagovještaj pobjede stigao je u zadnjoj minuti prvog dijela. Bojkić je maestralno dijagonalom uposlio Kovačevića, ovaj odlično Kešetovića kojemu nije bilo teško, s dva metra, loptu pospremiti u praznu mrežu.

Nakon što je zaključio prvo poluvrijeme, golom na asistenticu Kovačevića, Kešetović otvara i nastavak.

Nadu Ličanima vraća Ćurčić, uz pomoć Purića, u dvadeset petoj ali sve dvojbe oko pobjednika, ako ih je i bilo, rješava Majcan dvije minute nakon toga golom glavom nakon duplog pasa s najboljim igračem finala Admirom Hodžićem.

Svoju večer za pamćenje Hodžić okrunjuje s još dva gola, a svoju sezonu za pamćenje Dundara također s dva, za konačnih 9:2.
 
 
:::Izvor:::

MNK Albona 2. HMNL - Zapad MNK Otočac Finale Kupa SD Mavrinci Čavle Rijeka trofej službena natjecanja fotografije live prijenos izvještaj sa utakmice