MNK Albona danas kreće u pohod na 1. HMNL!

MNK Albona danas kreće u pohod na 1. HMNL!

7.5.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

MNK Albona već cijelo desteljeće pokušava izboriti plasman u 1. HMNL. Današnji joj je protivnik favorit za ulazak u 1. HMNL, MNK Murter sa otoka Murtera. Utakmica se igra u Labinu s početkom u 19 sati, a ulaznica za ovaj susret iznosi 10 kuna. Kako se najavljuje adaptacija dvorane za predstojeću sezonu bilo bi lijepo kada bi Labinština dogodine imala dva prvoligaša te derbi susret koji bi bez problema napunio dvoranu do poslijednjeg mjesta što se događa nažalost samo kada u Labinu gostuje MNK Nacional iz Zagreba. Za sve koji susret ne mogu pratiti izravno u dvorani portal LabinSport organizira Live prijenos susreta putem interneta.
 
Parovi kvalifikacija za Prvu hrvatsku malonogometnu ligu u kojoj će prema dvostrukom bod sustavu za dva mjesta igrati prvaci četiri Druge hrvatske malonogometne lige jesu: Jug (Murter iz Murtera), Istok (Areca iz Osijeka), Zapad (ZG Zapad iz Zagreba) i labinska Albona kao prvak u skupini Zapad.

U provom kola Albona u petak 07. svibnja u Labinu dočekuje Murter, tjedan dana kasnije Labinjani gostuju u Zagrebu a u trećem kolu u goste im dolaze Osiječani. Drugi dio započinje 28. svibnja a zadnju utakmicu Albonaši igraju 11. lipnja u Osijeku. Povjerenik za natjecanjau u ovim kvalifikacijama biti će Alen Paliska.
 
 
Raspored natjecanja po kolima:

 

 1. kolo
 MNK Zagreb zapad
- MNK Areca
 MNK Albona
-
MNK Murter
 2. kolo
 MNK Areca
-
MNK Murter
 MNK Zagreb zapad
-
MNK Albona
 3. kolo
 MNK Albona -
MNK Areca
 MNK Murter
-
MNK Zagreb zapad
 4. kolo
 MNK Areca MNK MNK Zagreb zapad 
 MNK Murter MNK Albona 
 5. kolo
 MNK Murter MNK Areca 
 MNK Albona MNK Zagreb zapad 
 6. kolo
 MNK Areca MNK Albona 
 MNK Zagreb zapad MNK Murter 
 

Na izvanrednim i ažurnim web stranicama Komisije za mali nogomet možete pronaći sve informacije vezane za kvalifikacije za 1. HMNL. Na web stranicama komisije također možete pronaći i GLASNIK kvalifikacija u kojem možete pročitati i naći zanimljivosti o sva četiri kluba koja se natječu te kako doći točno do dvorane u kojoj se igra pojedina utakmica.

MNK Albona MNK Murter kvalifikacije 1.HMNL Labin Murter SŠ Mate Blažine futsal mali nogomet Areca ZG Zapad Alen Paliska adaptacija dvorane prognoza